KLIK KLIK

nuffnang

Wednesday, May 7, 2014

Perginya Mereka..


rasanya semua orang kenal mereka..

terutama Arwah Datuk Aziz Sattar..
semua pun tahu ayat ni
“Walaupun rupamu tidak ku kenal, tapi lobang hidungmu tetap menjadi pujaan hatiku”

Seniman Aziz Sattar Meninggal Dunia



terkini.. Pakcik Jamal "speaker" juga telah meninggal dunia..
dulu time kecik kecik rajin tengok mini parlimen ni..

Pak Cik Jamal Meninggal Dunia Hari Ini


AL_FATIHAH
semoga mereka di tempatkan di tempat orang yang beriman..

TAKZIAH untuk keluarga mereka



Sunday, April 27, 2014

hujung minggu


hujung minggu ni takde baut apa
hari ni ensuami keje..
semalam je dapat keluar sekejap..
tu pun last minit ada yg suruh buatkan hantaran lolipop
jadinya keluar pegi cari barang je...

dah malas..
sila keluarkan pretzle mini ni dari plastik
carik coklat hershey's dalam esbox pastu tuang ke atas pretzle ni
makan sambil tengok tv..
belum ada masa nak mecelup coklat
macam ni pun boleh..hehehehe




Thursday, April 17, 2014

Baby Foot



lama juga daku cari produk ni
banyak je kual online kat FB
dulu time baru kuar mahal ya ampun
sekarang ni da murah je kat FB
ada yang tak sampai RM30 pun da dapat 7 pasang
murahkan...
tapi daku tak berani plak nak try
sebab tak tau rupa mcm mana,kandungannya apa,bahaya atau tak..

hari tu jalan jalan kat angsana
masuk watson
carik jumpa la baby foot ni..
tapi sepasang je..dan harga mahal gak la compare yg kat FB tu
ni RM36 tak silap lepas diskaun
tapi baca dulu la kandungannya pastu cara guna
dah confident baru beli..



ikut cara dia pakai 90 minit
tak bergerak la time tu
jalan kang takut terjatuh plak
so ready la buang apa yang patut
macam pakai inai dulu dulu kan..
bukan bergerak pakai pastu tido
tapi yg ni jangan plak melampau sampai ke pagi
kang tah apa yang jadi plak..

lepas pakai tu rasa macam tak berapa nak selesa sangat sebab rasa macam panas panas sikit kat kaki
dah cuci semua daku pakai losyen
lepas tu macam biasa je..
ternanti2 gak betul ke benda ni nanti buat mengelupas
tah2 tpi..rugi je RM36 tu
punyalah tak sabarkan

selang 2 hari masih lagi tak mengelupas 
tapi bila jalan atas tile rasa licin
macam pakai stokin plak
bila rasa kering tu daku sapu la losyen
hari ke 3 ke 4 baru lah nampak start mengelupas
start dari jari hantu kaki dengan ibu jari ( belah bawah )
sampailah boleh buat macam dalam gambar ni

sumber: gugel

tak kose nak tepek gambar kaki sendiri
sikit sikit mangelupas
sampailah part yang kat tumit tu
situlah pentingkan..
pasalnya dari pindah rumah hari tu
kaki ni kotor dengan habuklah..macam macam
pastu nampak kaki macam tak cantik je..
plus lagi pecah kat tumit..alaaa..x suka betul
tapi sekarang dah ok..
suka..so tak la membazir duit tu kan...kih kih
berjaya...


kalau ada luka kat kaki better jangan pakai
sebab nanti pedih..


Wednesday, April 16, 2014

PRAY '4' MH 370



otw dalam perjalanan balik semalam
gambar boleh cerita segalanya




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs