KLIK KLIK

nuffnang

Monday, October 20, 2008

..aku workerholic ke VS handphone baru..

Hahaahhaha....aku pon ketawa klu org kata aku mcm tu..heheheh...actually kan off day aku 2 hari tau...tp aku salah tgk sche da....hampeh...

Semalam aku berjaya menempuh hari ahad yg membosankan..mana taknye..dah lah handphone aku rosak...warrgghhhh...tolong ar...saper sms aku pon x tau..kekadang dtg angin giler handphone tu boleh aku tau saper sms aku tp aku x dpt nk baca apa derang tulis...huishhh...tensen..

Yang Zuhairi plak sms aku lepas 3 jam setengah bru aku berjaya membaca sms tu...hehehe...Ui..kawan2 yg sms maafkan aku..saper yg call pon maafkan aku gak..

aku rasa dah 18000 kali aku kuarkan bateri handphone tu sbb aku nk jugak ON kan dia..betapa(lagu SO7)tensen nya aku time tu TUHAN je yg tau...nk kuar tp hujan pastu jln mesti jem giler..ye ar..dah time ni lah org nk buat open hse pastu time ni gak lah yg Indian nk beli baju2 depa...

Citer hr ni plak...pagi2 tau aku bgun sbb aku igt aku keje ptg..aku sanggup kuar pagi..sbb nk g survey hanphone..aku dah x thn dah x de handphone ni..thp cipan..

dlm pukul 10 lah aku kuar..g lah jln2...
x de lah byk kedai pon aku pegi...
aku g survey handphone SONY ERICCSON G700.
kedai bwh rumah aku kata yg AP set $920 pastu G900 $1300++(tah x igt).
Aku g Carrefour plak G700 $980(aku rasa)..lagi satu kedai plak..
G900 $ 1300(sama plak harga dgn G700 kat kedai tu lah).

Mls lah nk pikir byk..huh..aku amik je lah...nk g bank dah x sempat..apa lagi,leret lah credit card.3% pun 3% lah..nk buat cner...yg buat aku bengang dan mengong knp aku x tgk betul2 sche hr ni aku off day..boleh aku g bank withdraw duit..xyah aku bayo 3% tuh...warrghhhhh!!!!!!dah x de rezeki..nk buat cner...pasrah lah...

Dtg keje lah...dah nk balik buang myk je plak kan...so aku amik cuti hr jumaat nti...cuti pnjg lah aku...3 hari...huh...

Hari ni aku bwk kek coklat buah dtg office..heheeh..aku buat masa hari Sabtu pas aku balik keje hr tu...bosan2 aku buat lah..mampat sikit sbb ada buah...heheheh....

CHOWWWW!!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs