KLIK KLIK

nuffnang

Sunday, October 26, 2008

Metrojaya warehouse sale!



ni lah kain langsir yg aku pilih..



ni plak perfume dgn brg kosmetik yg aku beli..heheheh



aku dgn munira yg syok bersoping sakan kwn nih...




org ramai yg menyerbu sale nih..huh padat.


WORLD!!!!harga best2...
cuma aku x de lah teruja sgt nk crik brg kosmetik ke perfume ke kan...
tp mmg best pada saper yg nk crik brg hantaran kawin..mmg save byk ar.
.harga mmg nk 70% less...less tu less gak tp perhati2 gak dgn dia nyer MFG date..
jgn amik punyer amik yg dah expired kang..x ke naya..heheeh...
aku sempat lah snap2 gmbr time tgh nk tgu kan..tp penat giler sbb byk sgt brg yg best...
aku beli x de lah byk sgt mcm si Munira(off mate) aku tu...brg kosmetik dia je dah dekat RM500++..tu less tu kalau normal price mau nyer ribu2...heheeh.Kena lah ko crik org kaya erk Munira oiii....jgn mare erk...heheeheh...
Tapi yg bestnyer aku dpt beli langsir tau...
aku beli ikut tema dinding rumah aku ler..kaler mcm kuning2 campur oren2 gitu..
mmg aku rasa worth it sgt lah sbb byk less dri normal price dia mau mkn ribu2 klu aku nk beli..
Alhamdulillah..tingkap rumah aku tu x lah byk sgt..ekeekekek..sng sikit...nti aku snp2 gmbr aku tepek kat dlm ni...nti aku bgi komen sekali..
bygkan lah ada lah lebih kurang 5 jam aku kat dlm tu dgn munira dok pusing2 survey smbil membeli...
last2 aku pon dah penat..mana x nyer nk crik paking dgn keter byk2 tu...pheewww...berpeluh gak lah..heheeh...
tapi apa lah sgt dgn kancil aku tu kan..kecik sonang bah nk nyolit2..heheeh.
Kalau x kerana aku keje masuk mlm..
aku rasa 5 jam tu belum cukup lagi lah berjalan2 dlm tu..
balik ampang pon jln x jem sgt..mujurlahkan...
nth biler plak ada lagi sale yg best2 mcm tu...
ni ada lagi 2 hari..saper x g lagi..baik gi..hahahhah....!!!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs