KLIK KLIK

nuffnang

Saturday, November 8, 2008

cik ekin come back!

wahh...lama rasanya x update blog nih...
tn ghumah cuti...
blog pon ikut cuti gak..ekekekeekek....
tapi sepanjang cuti pin aku x g pon bercuti ke honeymoon..wakakakak...
duduk rumah dinding tgk aku..
aku tgk tv..
balik kampong je lah...heheheh....
Minggu b4 aku cuti tu ada aku ke CAVENZI ampang tu beli brg2 rumah..
dia kata 1 week bru dia hntr brg...
tgu2 lah kan last2 3hb bru org tu hntr brg smpi dlm pukul 5 lebih arr...
aku ada ke x erk aku snap gmbr..rasanya ada..
tp aku x sempat nk upload lagi...
nti senang aku tepek kat sini..
dah abis org tu angkut brg naik atas rumah..
dia pon buat lah keje dia apa yg patutkan..
x kan nk biar terbengkalai plak..
aku byr delivery charge tau RM110(korg rasa cekik darah x..huh!)...
sbb brg tu dtg dri kilang dia kat balakong...huh..
aku ni dah pasrah je...
habis derang sumer angkut brg..
lpas derang blah aku pon tolak lah apa brg yg patut mana nk masuk bilik TV,
mana nk letak kat depan...
actually aku excited sbb meja mkn aku glass..heheeh...
aku suka lah..
tah berapa lama erk boleh berthn...doa2 lah lama...
jgn ada yg roboh plak..hehehe...
ada rezki tu je lah yg di dulukan...
nti ada rezki lain aku tmbh lagi brg2...
Dah 2 hri lepas brg tu ada kat rumah..
aku pon tgk balik invoice dri CAVENZI..
lain lah dia nyer invoice...
bukan lain apa..
yg copy pada aku x seater aku beli x de 2 pillow..
tp kan copy yg org lori tu hntr ada 2 pillow..
x puas hati aku..tepon CAVENZI nk ckp dgn salesperson tu..
dah dia ada customer plak..nti dia cll balik..
Sudahnya smpi ke hari ni aku tgu dia x call...
eleh just nk confirm je..
ada pillow ke x de..x pe.
aku g walk in je nti kat CAVENZI tu..
dah korg ssh sgt nk return call kan..kak nita tgu erk...sya dtg...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs