KLIK KLIK

nuffnang

Tuesday, September 30, 2008

Selamat Hari Raya!

Salam Hari Raya untuk sumer...minta maaf lah atas segala kesalahab..mintak halal mkn minum gak...hhuhuu..sadisnya.

Hr ni last aku keje b4 cuti raya...pas raya nti musti byk lah citr nk update..heheh..balik keje ni aku terus nk balik melaka...tp ngantuk ar plak..nk lelap skjap..chow!

Saturday, September 27, 2008

Sambung kemas rumah...

Harini sah2 kena smbg kemas lagi tp x byk yg dpt kemas pon.

Sbb balik keje nk g hntr dish Astro kat rumah kak fini.

Kita org exchange dgn dish tu...

Pastu balik g lah sinngah kat Carrefour jap g beli TV dgn sikit brg2 dapur..al maklum hrtu b4 pindah mls nk beli kang satu hal lg kena ngangkut brg2...

Friday, September 26, 2008

Ekin move to new house...





Wah ekin penattttt!dah lah semalam balik agak lewat lah dri PICC tu kan masa majlis buka..balik kena kerja keras untuk packing barang..maklumlah esoknya aku nk pindah..tetido2 aku mengemas kat celah2 kotak tu...igtkan brg sikit jer..melambak gak ar..sambung balik pukul 3 pagi kemas barang..heheheh...pastu pukul 8 lebih aku siap2 g warehouse sale kat Jln Tandang.Boleh tahanlah harganya diskaun untuk handphone2,MP3,videocam,pendrive and etc...
pastu aku balik rumah sambung kemas lagi...huh!penat wei...
last2 tepon lah org lori tu dia kata dtg amik brg lepas buka..aku sah2 g keje lewat..dah penat2 tu kena plak g keje sbb hari 1st aku shif mlm..40 min lewat smpi off..dahlah angin rak kasut aku tercabut pastu kopak...eeee...geramnya...yg bestnya brg2 yg aku angkut dlm keter sumer x kuar lagi aku bwk g keje..heheheh....dah x sempat nk kuarkan,nk tgu lif lagi...esok je lah aku kuarkan...
balik keje ni CONFIRM dah kena smbg kemas......waaargghhhhhh!

Wednesday, September 24, 2008

Semalam & hari ini!




Heheheeh...akhirnya semalam dapat buka poser kat Johnny'S.Jangan jeles erk Zuhairi sbb hr tu nk pegi x dpt..haahahah..lenkali lah boleh g lagi...tu pon smlm aku buat reservation pukul 12 tgh hari..ada rezeki tp x de plak aku amik gmbr masa kat situ..mls lah plak.
Hr ni aku nk pi buka poser kat PICC..huhhuh...nth best ke x erk..untuk Zuhairi & Firdaus,aku dah ajak korg,tp korg x nk sbb x de bajet..heheheh..jgn kata aku x ajak ko plak...nti ada gmbr aku tepek sekali lah dlm blog ni..tu pon ikut company nyer even..heheeh
Rasanya mcm meriah plak poser thun ni,ada je acara2 berbuka yg aku joint,x mcm kat tmpt lama dulu,sche mcm pax sikit..apa pun benda dah lepas x kisah lah!

Tuesday, September 23, 2008

3 bulan dah?!!!


Hmmm...alhamdulillah hr ni dah 23 hari dah poser..x lama lagi dah nak raya..yang bestnya budak2 lah kan..heheehh...
Dan harini gak dah 3 bulan dah aku keje tempat baru...kejap je..tp x sabr nk tgu biler nk confrim erk..heheheh..nti boleh dpt bonus,kalo x byk sikit pon ok lah gak kan dri x de lansung..
B4 ni aku bitau aku keje tmpt baru tp x de plak gmbr..ni aku dah tepek gmbr kat sini dah.Time ni amik waktu mlm..nmpk cantik sikit..muhahahah.Dah x de keje lah tu..hehehe

Saturday, September 20, 2008

Buka kat mana?

Hari ni aku keje shift pagi..huhuhu..balik ni nk buka poser kat mana erk?
aku pon x de idea..last2 aku call zuhairi...hahahah...dah lah tgh membuta..dia pon kata x de plan nk buka kat mana..dah tu siap tanya plak buffet apa paling mahal?pastu nk pergi kedai yg paling murah jer..hampeh.com betul lah..
Anyway nti dia confirm balik..al maklum tgh hye2 tidor mana leh pikir kan..hahahah...
dia kata ajak sudip akan firdaus..pandai2 lah dia contact mamat tu nti...pe2 hal nti dia inform..wait n see ya!

Yeeha!last2 aku kuar gak buka poser dgn zuhairi & firdaus...
tp tempat sumer dah fully booked..nk mkn kat Johnny's dgn Chicken Rice shop...huwaaaa...fully booked..last2 kan buka jap dekat burger king pastu org dah beransur2 abis mkn kita org pon serbu lah CRS tu...
Huh!kenyang bangat...pasni dah tangged si Firdaus..komisyen bulan ni masyukk.. kena lah belanja kita org mkn..
member dah setuju..hehehe

Tuesday, September 16, 2008

Reunion buka poser SMK SARSI 2008@Kenny Rogers KL Sentral





Lambat plak aku nk update citer2 best nih...busy almaklum lah byk keje tertunggak sbb server down..ni pon curik2 sikit masa nk mengupdate blog nih...
Ni ha...aku nk citer..thun ni punyer reunion buat kat Kenny Rogers@KL Sentral..Sonok and besh arrr..lama x jumpa kwn2 kan..happening..huhuhu...
Last2 dpt gak aku swap shift dgn offmate aku..klo x swap x dpt lah aku gi...
Thun depan entah x tau nk ke mana..
Ada gak kita org plan nk g bercuti beramai2...kat dlm M'sia je lah kot dulu...1st trip lah katakan...ntilah aku tlg survey2 kan...dah cnfm bru lah aku bitau kekawan aku nih...
Gmbr2 nti aku upload..x pon g lah tgk kat googlegroup>alrisha98..

Lepak jer kat Office..

Huh!dari hari Jumaat sampai lah hari ahad duk goyang kaki je tau kat ooffice sebab server down..hahaha!eat salary blind lah kan tapi bukan slah kita org pon..dah server down nk buat cner..Dtg keje duduk sjer..nk surf internet pon x boleh...memang buhsan tahap gaban arr...Akhirnya server up balik hari Isnin...
yeeeha...!

Saturday, September 13, 2008

Berbuka D'Shangri-La Putrajaya.

Agak lama jugak aku x update blog nih..heheheh..
busy ar bulan2 poser nih...Hari (110908_khamis) ni aku dgn officemate g hotel visit..
dekat je..kat Shangri-la Putrajaya..dapat sekali invitation buka poser..hehehe...kalo pergi sendiri satu kepala RM76++..huh!mkn je lah kan dah org bagi free..biasa lah x de lah sedap mana pon..dah poser byk mana lah kan mkn nyer...
Masa Ms.Rodziah tu bg penerangan pasal hotel nih..dia bawak tgk2 lah bilik kat hotel ni..pada pendapat aku,hotel ni mmg best dr segi viewnya..sbb sumer bilik mmg ada view..sama ada hill view @ park view..mmg superb.Kosnya ada lah dlm RM550++/night.Tp mmg bilik ni superb dgn bath tub nya..huhuhu...sambil mandi boleh tgk view..WALLA!(ni bilik duluxe erk!)
Pastu g melawat suite...pon cantik gak..tp aku lagi suka bilik duluxe tu...yg suite ni mmg mahal lah kan..RM1500++/night..lagi pon tempat mmg sesuai pada saper yg bisnes holidaylah...
Nanti kalau aku dpt gmbr aku tepek lah kat blog nih..heheheh

Wednesday, September 3, 2008

Keje Malam lagi!

Minggu ni kena keje mlm lagi...ada pro and contra..ada seronok ada x seronok..hehehe.Yang seronok sbb x de keje..hehehe.Asyik nk melepak jer..tp tu lah x kena geng,nk gusip pon x boleh.Yang x best..sbb x dpt tido mlm..hehehe.Tp balik keje boleh tido.x de org kacau pon..sbb sumer org pi keje time tu...kui kui kui...
Lepas minggu ni,kena keje petang plak..
Insyaallah semoga poser kita dirahmati oleh NYA..Amien!

Bermulanya Ramadhan..

















Sedar x sedar,dah nk masuk 3 hari dah poser..Alhamdulillah.Semoga Allah berkati ibadah yang kita lakukan..
31st Aug,selamat aku sampai ke kampung.Sampai2 jer dpt SMS dari kawan sekolah(Amin)-Alhamdulillah,wife dia(Ifa) selamat lahirkan BB boy..bayi MERDEKA!
Semoga kalian HAppy to be Daddy & Mommy..wah raya nanti ada baby baru erk!Samalah dengan Kamil & Nana gak nti raya dgn baby baru..heheh..ada aku dptkan gmbr baby2 derang nih...dua2 baby boy!Ynag belah kiri tu baby Kamil&Nana and gmbr belah kanan tu baby Amin&Ifa..
1st day pose aku g Jasin,bawak adik pegi beli brg2..betul lah kata org kan,suasana kg tu lagi meriah.Mana x nyer,baru 1 hari pose..sumer kedai dah psg lagu gheye..hehehe..aku rasa mcm sehari sebelum ghaye plak..hehehe....
Apapun,asal diri gembira..OK LAH TU!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs