KLIK KLIK

nuffnang

Wednesday, February 25, 2009

busy ke aku kat off?

ni lah mafia wars aku lyn hari2...
time x de keje..keje pon aku lyn jerk..
heheheh...
kalo boleh nk gelak2 tu x de lah busy sgt...
tp kalo aku bz pon aku gelak gak kecualilah tenet line yg bermslah..
mmg aku nk maki je..
dah lah buat keje jadik lmbt..
sbb aku mmg ler x suka klu sistem yg melambatkan keje aku...huh!
sbb aku berdedikasi dlm buat keje(oppsss!!)...hahahh...
tp x bermkna aku x buat salah...
tu sumer human error..nk buat cner kan...
hri ni aku keje pg..esok pon aku keje pagi..
pagi2 aku lyn FB..sentap hati..
wang ku kena rob lebih 40k...wah...
mmg menyirap drh aku..ni buat aku terus aku nk bls dendam...
sape yg hentam aku..nickname dia curly...setan....
aku akn letak ko dlm hitlist selama 4 hri 4 mlm...(lega..)
x pe aku aku merekrut lebih rmi lagi kwn2..hahha..(in progress)
tp kan aku perasan kwn2 sekolah aku yg ada dlm FB ni mmg x lyn game ni..huh..mencik ar..(gurau je)...

Monday, February 23, 2009

class cupcake

hhmmmm....eina ada sms..
sempat chat sekali jap FB.
pasal dia nk buat class cupcake..strt 1mac ni....
charge RM120/class/3jam....
actually ada gak rasa mcm nk follow class mcm ni..
just for future use..org guna sendiri..hhahhha...tp mslhnya..aku ni keje dlm shif..susah nk ikut masa org..so..kena set masa yg sesuai..ye eina..
Insyaallh..benda yg baik kan aku yakin..dpt gak 1 hri nti..jnji x putus asa..
rasanya tu bukan satu benda yg menghalang aku untuk dpt belajar..
aku akn set gak masa nti..
tgguuuu....
klu nk tgk blog cupcake eina...
try lah kat sini...best tau..

Saturday, February 21, 2009

bosan x boleh tido @ terlebih tido?

hmmm...smlm aku keje pagi. sudah semestinya sharp on time..
balik keje..
tgk tv..lepak2..
sbb mls nk buat keje rumah.
last2 aku tertido pas maghrib..
smpi pukul 1 pagi...warrghhh.....
apa aku nk buat dah x boleh tido nih??????
huhuhhu....lyn facebook jap smpi lah lebih kurang pukul 3...
pastu tgk tv citer mcm2 aznil..hahahah...
tp x besh lah...aku nk buat apa?????
last2...aku cuci toilet dgn bilek air aku..
pastu bersihkan dapur...basuh baju..masak nasi...
cume satu je x sempat..sapu sampah...hmmm..
hrp2 balik ni dpt smbg keje....hahahahah..
silap2 aku membuta lagi...

Thursday, February 19, 2009

Kurang Ajar

ni lah nick org yg buat citer kat forum >> StOrmFury<<




dia punya poll yg hina lagi b***h

gambar2 yg mewakil kan poll







Aku x suka org memein bab agama...
dan seboleh2nya cuba x mengganggu sesiapa dlm dunia ni yg beragama..
tapi kali ni tah mcm mana aku emo sikit biler bercite bab yg satu ni..
ni yg aku jumpa lah..
yg aku x jumpa mesti byk lagi.poll yg dibuat ni mcm nk api2kan kemarahan org beragama islam je...
masih wujud lagi org yg jahil yg boleh buat bersahaja pasal bab2 yg sensitip ni..
Try tgk kat http://forum.lowyat.net/topic/940610 b4 moderartor dia tutup forum tu..
apa gaknya perasaan dia klu agam lain yg hina agama dia...
hmmm...????






Sunday, February 15, 2009

JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: RM3,800 SEBULAN (PENDAFTARAN PERCUMA)

JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: RM3,800 SEBULAN (PENDAFTARAN PERCUMA)

Sahabat Sekalian,

Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih????

Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan.
Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah seperti Menaip/kerani/ setiausaha/ penyelia/ pelatih/Peg. Pemasaran/pengurus.

Pengalaman tidak perlu. Boleh menaip. Tiada had umur.boleh dilakukan dimana-mana sahaja. Sepenuh masa atau part time.

Berminat atau ingin mengetahui dgn lebih lanjut!!!
Sila ikuti 3 langkah mudah seperti dibawah:

1- Klik button reply pada email anda
Pasti kan email dialamatkan ke : fast_advertise@ yahoo.com
Cc: (ekinashikin81@ yahoo.co. uk)

2- Dengan perkataan anda sendiri, sila tulis samada anda berminat atau tidak dengan tawaran kerja ini
(ingat!!! Jgn tulis jawapan anda pada ruangan subject)

3- Sebelum Klik butang send, sila pastikan email iklan ini juga disertakan sekali.

Setelah anda memenuhi 3 langkah diatas dan menghantar email berkenaan, seperti yang diminta, kami akan menghubungi anda dengan maklumat terperinci seperti yang diperlukan.


Terima kasih.

Monday, February 9, 2009

apa aku buat minggu lepas

lepas belon ni lepas aku pon xcited nk balik..mls nk tgu lama2sbb hri dah panas...


hmm...lagi..lepas belon


yg ni gatal tgn nk amik gmbr time tgu masa belon nk berlepas


hahahaah...kantoi...time keje weekend ni lah aku buat..lyn facebook..




hah..yg ni plak farm aku lyn kat facebook gak..


ni hah tgh lyn fish wrangler kat FB gak...ekekek..jom ar join klu nk


ni mmg tgh bosan thp cipan smpi aku lyn online novel/cerpen


jeng..jeng..jeng,,gatal tgn lagi weekend nih..


huh!tensen..aku dah susun elok2 tau..tah apa kena bersepah gmbr2 ni...time hri kastam..


yg ni time nk kuar masa nk g hri kastam tu lah..mcm besa kena amik gmbr dulu time kuar




minggu lepas mls nk update blog ni..tah knp x tau...time tu keje ptg...apa aku buat?x de apa pon sbnrnya..duk rumah pi keje..duk rumah pi keje..pastu dgn belurve dri muar..ekekekek...lagi..hah..ikut dia pi kelana jaya g tgk hri kastam tu..hmm pepagi dah kuar...dpt balik awal..x de apa pun kat sana..saja gatal nk jejalan kan...tgu smpi belon lepas pastu balik..hehahaah...ptgnya aku g keje..pastu kena keja time weekendkan..hmm nk tau apa aku buat..hahahaha..men game..layn facebook...mcm gmbr2 yg aku tepek...ekekekek...yg ado..lyn je lah...
eeee...gmbr2 ni aku dah susun elok2 tah knp bersepah pas upload....lantaklah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs