KLIK KLIK

nuffnang

Friday, April 16, 2010

citer last week lepas...

citer last week lepas...





masuk sikit entri lepas2..

kan dah kta..klu aku x keje..boleh le aku update blog ni dgn senang lenang..hehhehe



dari citer sedih ke citer jln2...

sedih???

9hb april-atok mok da meninggal..tu mak kpd ayh aku k...

dia je la satu2nya atuk ku yg tinggal..so skrg aku da xde atok lagi..

tok mok di jga oleh mak cik aku yg jht..selalu tgk kes dera parent kat tv kan???

ni realnyer story k..makcik aku aka adik tiri ayh aku la punyer adik..hmmm..tah mcm mna dia lyn mak dia sendiri tuhanje yg tahu dan bls balik apa yg dia buat kat mak dia sendiri...

x tau ke..skrg tuhan byr cash ats dunia???dia x sedar2 lagi...

ALLAH MAHA BESAR...
 
busu kta muka atok berseri2 senyum je..hakikatnya kan..kat muka dia mcm ada jeragat yg byk mcm kat tgn aku ni..sbb dia kan convert dri chinese ke muslim..so phm2 je lah cner rupa jeragat tu..xtau aku nk explain cner...Al-Fatihah......


otw ke kluang dri melaka


ni sumer gmbr amatur yg amik..so xtau la aku pe motif dia snap


hijau bumi tuhan


ni kat batu pahat..actually kilang biskut munchys..
aku suh adik aku amik..ni je hasil nyer..psl aku kn drive,,cner nk snap
klu aku amik cnfm cntik jer gmbr..hahahah


smpi kluang tanah perkuburan..tersusun cntik..sbb gomen jaga..


berbaris..so x leh nk chop2 tmpt ye..
sape cepat dia dpt..xleh nk chop2 nk tanam sebelah husband ke kalangan ahli kuarga ke...




sedih2 jugak la kan..tp kita yg hidup ni kena lah teruskan hidup..balik tu kita org singgah ayer hitam..best..lma x singgah sini...

ni pon singgah sbb adik aku nk beli brg2 kawen dia..

kat sini kena thn nafsu soping sikt ye..nasib baik aku x kuar kan cash aku..so aku cuci mata je ye time ni smbil round2 tgk brg...



tp aku da btau dgn ensuami..nti kenkali kita balik jb lalu jln biasa singgah ayer hitam ye..heheheh...aku btau thru tepon..sbb klu berdepan..muka dia berkerut2 nti..hahahhahah...



otw balik..smpi ayer hitam...


senget plak..mcm2 ada..


huhuu..knk2 pompuan pasti meroyan klu nmpk patung katun yg dia suka...

2 comments:

MrsNorizi said...

alfatihahh...

kin...best ker air hitam tu..dah lama x pg...last thn nbila ntah

ekinashikin said...

byk gak arr..brg2 sana..boleh bargain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs