KLIK KLIK

nuffnang

Friday, April 2, 2010

Din Beramboi meninggal..


Al-Fatihah buat PakDin..



Aku dpt tau time driving pagi ni g keje..sebak + terkejut sumer ada..bergenang gak ar air mata aku dpt tau berita tu dri Radio Era pagi ni..

Kenapa aku terkejut??pejalanan aku dari ampang ke cyberjaya melalui MRR2 & hiway MEX amik masa lebih kurang 30-45 minit(depend kelajuan kete aku bwk) atau lebih kurang 45km/way...kalu aku keje pagi aku mesti dgr radia ERA sbb ada Pak Din dgn PAk Nil...selalu buat lawak..teman aku g keje supaya x bosan..walaupon kdg2 lawak dia buat aku x ketawa...
Hari Khamis lepas,Pak Din xde..jumaat pon tgl Pak Nil sorg..masa tu rasa suram je radio ERA sbb Pak Din dah masuk sepital..aku tau Pak din masuk sepital dari murai.com..tu pon dia dah kritikal time tu..

tp x tau sakit apa..cuma tulis dia demam x bebaik..
rumors mengatakan dia kena virus rat pee,denggi berdarah atau H1N1 la..mcm2 ada...tapi muktamadnya dia kena denggi berdarah...
so x de lah riuh2 lagi pagi kat ERA....Al-Fatihah....semoga rohnya di cucuri rahmat.






1 comment:

MrsNorizi said...

tu la...aku pun sebak gak dgr..biasa pg2 ceria jer dgnr dia merepek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs