KLIK KLIK

nuffnang

Thursday, April 15, 2010

sesak nya kat terminal bus bukit jalil..JB lagi...

hr ni dgn esok aku off...memula x de pon plan nk g memana selain dri nk balik melaka..tp sbb atok mok da meninggal last week hri jumaat so,aku amik EL weekend tu..makanya x jdik la aku balik kg minggu ni...

kemas la brg ekin sbb ko tu nk pindah kan..bukan xnk kemas tp kotak aku x cukup..so terbantut la aktiviti aku untuk mengemas...
smlm pas balik kje aku teman tka pi beli brg2 dia yg x cukup nk buat hntaran tu..pastu aku balik packing brg pas mgrib aku kuar..gi mana????g bukit jalil..sbb pudu kan da tutp x boleh nek bus kat sana...dgn selamba je la aku pon bergerak..konon2 tau la tmpt tu...
dri LRT ampg amik tren g bukit jalil..tetiba plak ada sorg minachi ni naik bukak lagu guna loud speaker...kecik besar kecik besar je aku tgk dia..dah sumer org pndag dia buat buduh jerr muka dia...lenkali pki la earphone...klu lagu ko bukak tu sumer org phm xpe..ni bhsa ko..ko je lah yg phm...
dah lebih 3 thun da x jejak kaki kat bukit jalil..klu dulu time keje astro msa x de kete lagi..ni ler tmpt aku turun naik tiap2 hari...rasa mcm lain plak tmpt ni...
sampi2 je...mana erk terminal bus ni????blurrr....

ok..apa kta kita kita follow arah bertentanga dgn org yg tarik2 beg dia,mesti terminal tu kat sana..hahahaha...

fuhhhh...nasib baik betul..sesak nyer tmpt ni....nasib baik la da mlm x de la pns kering aku kat sini..patutla ensuami kata bwk payung klu siang..mmg betul pns giler kat sini...klu x mesti kulit aku da tinted da...
sesampai je..besalah ulat tiket mengekor aku...dgn blurrr...aku amik tiket bus maju xpresss..jln pukul 830 yer..terus aku nek bus...
bus ni ala2 mewah arrr...tp aku x thn dia punyer enjin bukan la men bising lagi...nk tido x lena lnsung...wlu pon bus ni bru sbb plat dia JLT xxxx...sgt bru..enjin dia..ampun...
aku smpi JB dlm pukul 1230..ensuami da tgu dah kat terminal larkin...g mkn jap erk sbb aku kebulur...

tekak kta nk mkn KFC tp da mlm2 camni..KFC pon x best klu ada menu pon...so tunggu esok je erk...pas mkn nasi putih+sup ayam+barli ais..ok blahhhh...da pgi ni.....
 
gmbr ni hasil dri pakcik google ye..sbb aku kn smpi tmpt ni mlm..
so xde gmbr lgpon nk cepat..xde msa nk snap

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs