KLIK KLIK

nuffnang

Friday, July 16, 2010

medan ikan bakar sabak awor



ni citer weekend hr tu
bru nk citer walau pon esok da masuk minggu berikutnya
ala..tenet ni asik buat hal je sbb tu lmbt bertindak...

last week aku dgn ensuami balik muar
tp kitaorg balik ahad tgh hari..
dlm sejam lebih camtu smpi la

mak dgn ayh sumer da smpi dulu da..
derang balik tgk org renovate rumah tu
pastu amik rambutan sapu2 sampah sikit
bersih2 kan kwsn rumah

aku dgn ensuami mula2 x nk balik
tp sbb mls nk tangguh2 lagi hal yg ada kat muar kan
lg pon ensuami punyer rumah yg dulu x settle lagi
so g la opis lma dia
pastu aku g pejabat agama muar tanya boleh x amik form onbehalf adik aku
ooo...skrg da canggih..guna online tau
tp di sebabkan ada naik taraf sistem so tgu lama sikit la...
amik form permohonan nikah adik aku ni kena caj RM5...
nanti aku nk claim kat dia RM10..hahaahhaah

ahad mlm tu aku bermlm kat rumah muar
sbb esok nya nk g bndarkan
mak ayh sumer balik melaka

pas derang balik kita org g mkn kat sabak awor
dekat dgn kg ayah aku
tmpt ni kira glamer sikit la kat muar
klu nk mkn ikn bakar ke
sotong goreng tepung ke ++++..mcm2 la....
klu aku ajak mak aku cnfm dia xmo pegi da tmpt ni
psl ada sekali dulu aku belanja family aku mkn sini
pastu mak aku kena cirit birit yg teruk sgt...
adik aku pon kena tp x la teruk sgt
mak aku ni smpi demam2 g klinik bagai
tah apa yg dia alah gaknya
mungkin cara org tu msk perut dia x boleh trima
kesian mak aku..rsa bersalah pon ada gak kat dia

tp sepnjg aku mkn kat sini xde plak aku alah
ok je...heheeheh..tolak abatu kayu je la...

mcm biasa mkn 2 org xde lah byk mna order pon
x byk pon tp hadap jugak la ikan pari sekor msk cili
pastu ikan siakap sweet sour sekor dgn sotong goreng tepong
huwaaa....penat aku mkn time tu
nk abiskan bukan main pyh lagi
nasib la x amik sayur bagai...huuhuhuhuh
mmg kenyang smpi pagi la...
ensuami order air suam siap2 3 gelas..
aku mcm biasa la..teh ais..heheheheh....
harga sumer sekali RM45.00.....
pastu balik tido(mna la x gemok kan)
wakakakakaka.....


gmbr2 x amik byk...
aku copy dr google..heheheh..
gmbr mknan je yg aku amik...
sbb time tu lapar...
xde mood aku nk amik gmbr




medan ikan bakar sabar awor



boleh mkn2 kat sini gak
tp aku x prnah sbb mcm rsa byk nyamuk kat situ(perasan sendiri)
bwh tu ber air kan..heheheh



boleh naik tgk view dr sini


p/s:gmbr 3 atas ni cilok dr google...
utk tn punyer..thx ye....



ketibaan...



muka org lapar




sotong




ikan siakap




pari sambal...
da kena tutup dgn sambal...
ada rupa pari lagi ke...hohoho
.
.
.
.
.
.
.
.

khatam sumer...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs