KLIK KLIK

nuffnang

Tuesday, September 7, 2010

kecewa dgn abg posmen & seangkatan dgnnya....


smlm pas buka pose mkn ubat
pastu mln nk tido(da sahur la kan)..mkn ubat lagi
doktor bilang klu mkn ubat ni mmg ngantuk
pastu ada effect kat bdn sikit sbb dos dia kuat

alkisahnya...tido overdose la hri ni kan....huhhu
tu pon pksa diri tuk bgun...
pastu tekak rsa haus sgt2....
ni lah rsa nya effect ubat tu kot...sabar sabar....

bgun2 je terus teringat kat road tax moto...
nk kena call ni 
ye la hr tu derang call nk hntr 20/8
skrg da 2 mgu x smpi2 apa citer????
call tmpt moto tu dia kta da hntr da hr tu gak(20/8)
tp....mna nyer x smpi2....boleh mengundang mrh ni...
dia kta nk chk dgn manager dia dulu pastu nanti dia tepon balik 10 min
tgu2 da 20 minit x reti2 tepon derang ni...
aku plak yg call..pastu mntak cons no. sekali...
chk kat pos malaysia track and trace da ada kat jb
tp knp x smpi2 kat rumah....musykil.....

xpe xpe...kita call pos malaysia plak
wah....mcm call astro la...
kagumnya....
x reti2 angkat tepon la derang ni
klu da tau kurang staf amik la staf byk sikit...
eeeee....tah pape....
lma tgu ni x mo jwb2 tepon..
 yk sgt ke org yg rajin tepon pos malaysia erk????

last2 dpt ckp dgn haris...
dia bilang surat derang da hntr 24/8 tp x de org kat rumah...
whattttt???????
aku selalu je ada kat rumah
pastu klu x de org pon..tlglah tglkan kertas notis anda dlm posbox saya.....
ni..haram x de satu mende pon
mna lah aku x hangin satu bdn....

ni dah kali ke 2 dah jadik mcm ni...
klu abg posmen x mo hntr surat @ letak notis tu jgn la jadik posmen
saya tau lah gaji abg posmen da naik
tp x bermkna abg posmen boleh buat surat org mcm tu
ni benda penting
nasib baik saya tau ada org hntr surat kat saya
klu x...mesti saya x tau kan.....
dulu dah lah abg posmen hntr brg saya kat rumah org lain
pastu tmpt tu dlm 30 min gak tau dri tempat saya...
apa ni???????

dulu x prnh pon jadik mcm ni..
akhir2 ni je
ada je hal..
tah pape....
please lahhhhhhhhhhhh.....

last2 haris tu suh je aku amik parcel tu kat pos larkin...
huhuhu...tgk..kan dah buang msa....
buang myk..buang tenaga....
nk kena pi larkin plak
jauh tauuuuuuuuuuuu.....
gedik lah abg posmen ni....
lenkali buat lah keje elok2.....

saya tau la bulan pose...
penat
org len pon penat gak
appreciate sgt dgn abg posmen
biler smpi kat bwh tu kan
siap tepon lagi
"ada surat ni,kat rumah ada org x?"
sejuk hati saya tau.....




status:
kecewa dgn abg posmen...sob sob sob



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs