KLIK KLIK

nuffnang

Friday, October 8, 2010

faizal tahir kemalangan...



adehhhh...
accident la plak...
knp citer FT ni...
sbb aku peminat dia..
agak fanatik ke???
x la smpi giler sgt....sbb minat2 pon aku x prnh beli kaset
atau pun cd2 penyanyi seumur hidup aku...
hehehehehe....

arrghhh...hr tu mmg ada news FT accident
tp x cnfm...
dan akhirnya betul la dia accident...

Ingat lagi tak entri kami tentang Faizal Tahir kemalangan di Penchala Link? Time tue berita tersebut masih tak dapat disahkan. Tapi kami dah dapat info yang menyatakan memang betul Faizal Tahir eksiden seperti yang ditulis di entri tersebut.

Faizal Tahir ketika itu memandu Honda Civic Type R (salah satu kereta idaman kami). Kereta tersebut berpusing beberapa kali sebelum melanggar tembok. Katanya disebabkan permukaan jalan licin sangat macam ada minyak.

Kepada peminat-peminat Faizal Tahir jangan risau sebab FT hanya cedera sikit jer:-

Setakat ini, Faizal berada dalam keadaan stabil dan sedang berehat di rumah, tiada kecederaan serius. Cuma dia mengalami demam teruk disebabkan terkena hujan pada hari kejadian. Kakinya yang baru lepas pembedahan pula luka dan bengkak disebabkan terkena papan pemuka (dashboard).

Kepada Faizal Tahir semoga cepat sembuh dan boleh kembali beraksi. Semoga kita semua mengambil pengajaran daripada kes kemalangan Faizal Tahir nie. Malang memang tak berbau so kenalah berhati-hati sentiasa. Dan jangan lupa pakai seatbelt semasa memandu ye.


*sekali lagi credit kat abg nara*


kereta faizal tahir   kereta faizal tahir

hohohoho...kete accident...kesian
get well soon ye...


ensuami adalah org yg paling jemu mendgr nama FT
hehehhe...
klu dgr lagu ke..cite kat tenet ke...dan apa2 lah
berkenaan dgn FT aku akn pksa dia tgk sekali...
dan secara pksa rela ensuami akan tgk..
hihiihihhi....
klu ada apa2 pon aku mesti sebut nama FT..hahahaha..
dan ensuami kta dia nk tiru mcm FT gak...
apa ensuami tiru..???
nk simpan rambut pnjg...keh keh keh...
actually bkn nk tiru FT pon...
tp tu lah ayat yg ensuami akn guna...
rmbut dia pnjg mcm FT...cissss...
ada ke...???
tang lentik2 je la kot...miahahahaha....



            



aku gak 'like' FT dlm FB
x kisah la tu admin dia yg conteng wall dia ke
jnji aku dpt tau citer dia...




dan..akhirnya
secara diam2 ensuami tlh godek tenet nk crik code gitar lagu FT...
hahahaha...kantoi....
dan aku berjaya snap picca ni sbgi bukti...
lagu selamat malam yg FT nyanyi...
mgkin sbb ensuami tensen 
sbb asal dia men gitar je 
aku suh dia nyanyi lagu FT..hhahahahah...
amik gak kan...
tpi smpi skrg ensuami x men gitar lagu ni lagi..
tgh practice kot..hehehheh....
xpe..aku tgu....
i love u la...('',)





4 comments:

Zila a.k.a Ka-Ching said...

alamak superman da langgar tembok da....huhu zila & mr.hubby minat gak beliau ni...huhuh

ekinashikin said...

tu la..lupa salin uniform kot..heheheh

Zila a.k.a Ka-Ching said...

hahahahaha....uniform basuh

ekinashikin said...

tu la..x amik kat dobi lagi..hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs