KLIK KLIK

nuffnang

Sunday, October 3, 2010

sweet brown contest



kali ni nk join contest ttg makanan plak
coklat tau..
yummy..yummy...

contest di buat oleh LITTLE SWEET BROWN
tarikh tutup 15 oct 2010 ye
mari2 kita join contest ramai2..heheheheh
klik SINI

mcm biasa nk join contest mesti ikut syarat2 nya dulu kan
tgk bwh k...



1 ) Jadi follower LITTLE SWEET BROWN di blog dan facebook

2) Link kan blog LITTLE SWEET BROWN dalam blog list anda

3) Letakkan banner LITTLE SWEET BROWN di side bar anda

3) Beritahu LITTLE SWEET BROWN kenapa anda mahukan hadiah ini?

4) Buat satu entry mengenai LITTLE SWEET BROWN dan sedikit penerangan mengenai contest ini.
5) Sebarkan contest ini kepada rakan-rakan dengan cara tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
>>>>>saya mengetahui contest ini dari blog:--------- (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)
6) Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke LITTLE SWEET BROWN.

7) Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.






hadiahnya best tau
.
.
.
.
.
.taraaaaa....

1 kotak choc 35pcs 

atau

35pcs door gift choc



ku harap2 dptlah menang contest ni kan..
sbb mesti happy dpt menangkan..(ku suka kaler pink)
pastu smbil2 mkn choc mcm gmbr kat atas tu...
boleh la tilik2 rupa choc tu dekat2...
lagi pon boleh la buat suprise kat ensuami inadvance sempena besday dia 22 nov...

x lah jadik mcm choc yg ku buat sendiri
mcm kat bwh ni





tapi ku puas hati sbb itu air tgn daku sendiri
maklumlah daku x masuk kelas pon..
it base dari bacaan dan rujukan internet

saya mengetahui contest ini dari blog tomato girl's life


daku tag:




4 comments:

Tomato Gurl's Life said...

namaku disitu..hehe..good luck yunk!

ekinashikin said...

ye kak..kita jln2 blog akak smlm tp x sempat tglkan jejak

luvira said...

TQ for joining..gud luck..

ok lar choc u buat tuh..memula memang macam tuh, nanti lama2 jadi lar cantik ;)

ekinashikin said...

thanks ira..bg semangat ni...
lenkali nk buat lagi la..hehhehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs