KLIK KLIK

nuffnang

Tuesday, March 30, 2010

Facebook kena block tapi jumpa Kedai Crocs & vsHub!!

hari ni tensen yg amat..huhuhuh..kena la tulis blog balik ni pasal apa facebook kena blok kat opis...ini ada lah kekejaman yg dasat untuk aku & kwn2 aku kat opis..klu ada akta yg best aku nk report..huhuhu...sadis giler..selama ni bukak facebook igt kami xbuat keje ke????keje siap arr...x mkn gaji buta pon...



jalan2 jumpa kedai crocs ni..pada aku amat best..sbb aku mmg nk crik kasut crocs sandal..mcm cantek tgk org pki..kena kat kaki aku..nth no komen..
lama giler aku x beli sandal..sandal yg ada dah pudar je aku rasa walaupon boleh pki lagi...bajet tau bajet..

kedai crocs tu kat sini http://kedaicrocs.com/
ada byk kasut cantek2...rambang mata kejap...harga boleh la..kira affordable la klu nk beli+selesa yg penting.



http://kedaicrocs.com/



satu lagi yg best..boleh beli soping2 on9 guna vsHub..x yah kawen dgn pilot nk dpt brg dr oversea..hehheh..register kat vsHub.Bila daftar dengan vsHub kita akan dapat alamat USA yang bakal digunakan masa order kasut Crocs ke apa2 yg kita nk beli dlm website ni.
Lepas tue vsHub akan uruskan penghantaran kasut Crocs atau ape je yg kita beli yang cun melecun tue terus ke depan pintu rumah kita. Mudah kan?

vsHub

Saturday, March 20, 2010

aku kembali lagi...berubah status suda...

Lmbt rasanya nk katakan WELCOME 2010..tah aku mls nk type gini pnjg2...
""berkurun lama kurasakan" - (mcm lagu exist)...aku tglkan blog ni..klu bela itik da boleh sembelih da ni..hahahah...byk betul gmbr atau entri2 yg aku x masukkan..klu nk di masuk kan mau smpi pg esok x abis...

Walau pon aku ni x aktif kat blog ni..jgn igt aku x suka da amik gmbo yg best(pada aku la) utk aku simpan buat kenangan...cuma x sempat je nk buat esei kat sini...tp kan dlm fesbuk..aku selalu update k...
Mcm biasa byk cmbo2 mknan la..hahhahaha...

Insyallah..nti klu ada msa aku update kan apa yg termampu sekitar penghujung 2009 smpi lah suku thun 2010..tah2 mna tau jap lgi aku update...hahahahah...klu x bz la..tp nmpk mcm x bz ni...

smbg entri lain...tata
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs