KLIK KLIK

nuffnang

Wednesday, June 30, 2010

hangin satu badan


mcm da lma betul aku x update blog
hari ni mmg aku hangin satu bdn..
da lah berukband ni buat hal
pastu pasal tmpt yg aku buat kredit motor...
da nk abis byr ni buat hal plak...

strt 2 bulan lepas aku byr guna mbb2u sbb da pindah jb kan
ok..yg bulan pertama aku byr tu ok lah
lpas byr aku email adik aku suh fax..
aku call dia kta da dpt

bulan kedua aku byr online gak
aku byr 2 jun 2010 ok..
aku fax pastu aku call tnya dpt x..
one fellow chinese guy jwb call dia kta da rcvd..
aku siap bg no moto dgn nama skali tau..

tup tup last week ada sorg staf tmpt ni call ckp aku x byr...
eh sorry ye..aku da byr 2 june tau...
dia kta x rcvd fax...
so saper yg bodoh yg jwb call aku hr tu..
damn stupid guy....

b4 ni aku prnh tanya email derang tp x de..
eee...zaman tok kadok nyer tmpt ke..
derang kta nk proof pmt..
wei...klu aku email tu bukan proff pmt ke.?
lain la klu aku call je thru conversationkan...
so stupid...

then smlm kwn ku...zarina da tlg fax kat no bru yg dia bg 0321486296
pg ni aku call dia kta x dpt lagi...
sakit nye hati aku...
pastu biler tanya kena late pmt charge x?
dia kta ada...
wei...aku da byr awal..pastu korg yg slah 
tah2 da hilangkan aku punyer fax
pastu korg nk charge aku late pmt chrge plak..
company ko mmg world la...

aku x kisah..
aku nk bitau gak apa nama company tu
Une Holdings Sdn Bhd


fyi,
i have done my part as per contract
once pmt done fax proof to ur company
tp korg yg hilangkan fax tu...

stupid


Thursday, June 24, 2010

kek kukus coklat

hari ni opismate ensuami ada buat kenduri
ye lah time2 nk dekat puasa ni berlumba2 la org nk chop turn nk buat kenduri kan
so smlm ensuami call b4 dia balik keje bg tau
dia bg pilihan nk msk lauk ke nak buatkan kek
aku pilih yg sng la kan
buat kek coklat kukus
campak2 je pastu kukus..hehheheh

bahan2 pon sng nk crik..
95% dah ada kat rumah..
cuma kena top up sikit2 je

aku suka guna coklat van houten
coklat ni harus ada kat rumah tau..
sbb klu x buat kek pon
aku akn buat air coklat...
sedap giler....
dr beli at kedai mamak kan
sah2 dia caj paling murah pon 2.80-3.00 la...

so mlm td mula operasi la...
hasilnya mcm kat bwh ye...



yg ni men taram je potong nk bg kat kwn tu...




yg ni ensuami pyer..
dia suka yg xde corong kat tgh 
da mcm apam bga da plak rupa dia..hahahhah
yg tgh da kena curik oleh ensuami..


nk try ke..cnfm sng punyer la...
x nyesal buat..time2 raya ke besday anak ke..

2 cwn tepung serbaguna(aku guna bluekey kotak kaler pink)
1 cwn gula
1 cwn serbuk koko(aku guna van houten)
1 cwn myk masak
setgh tin susu pekat
3-4 biji telur

**ayak tepung dgn serbuk koko sekali
pastu campur je sumer smpi sebati..
pki hand mixer pon boleh
pki tgn pon boleh jugak...

pastu kukus la dlm 40-50 minit...
siap la...


Wednesday, June 23, 2010

lu'lu

smlm tgh boring2
tekan2 remote astro 
pastu g channel ria
ada citer tajuk dia lu'lu..
aku pon layan je la kan..
makin lama citer ni makin best plak..
smpi ensuami balik keje pon aku tgh gelak2 sakan
hahahahah..gelak sorg2 je la tgk citer tu

lawak rupanya citer tu
ayat yg x boleh blah biler farid kamil bg tau yg bakal wife dia tu mcm sailor moon
dgn stokin jihau,baju pink,kasut putih,
anak patung terkeluar..hahahaha

klu ada lagi citer ni nk tgk lagi la
astro kan suka repeat citer byk kali...ahaks...
bwh ni ada sinopsis citer tu..
lupa la mna aku cilok sinopsis ni...




Language : Malay
Subtitle : None
Genre: Drama / Romantic Comedy
Cast : Farid Kamil, Norliana Samsudin
Synopsis
The story tells about a girl whom is known as the "Post´ It Girl" (Gadis Nota Pelekat) and her name is Nurul Lu´Lu. Her rather weird name was given by her late father whom loved her dearly. Lu´lu is an ordinary girl who never wishes to be anything out of the ordinary due to her simple life and style. Lu´lu is a girl whom is constantly afraid if her collegues or anyone who knows her does not like her. In relation to that, she would do anything ot impress and tries to win everyone´s heart which turns her into everybody´s slave. Suddenly, came a guy whom is adored by most of her collegues, Rayhaizan came up to her and passed her his mobile number and gave Lu´lu her first compliment which made her fall head over heels over Rayhaizan which led to a relationship. Lu´lu really loved Ray because he was the first guy who really loved her. Sadly, Lu´lu did not realize that Ray was only using her for money and everything else. The story begins when Ray asked Lu´lu to a night club, however Lu´lu had to turn him down due to the workload which caused a break up. Lu´lu was depressed with the whole situation and decided to purchase a book on mending her relationship. The book gave her a few tips on how she could repair her relationship with Ray. Among all the tips, she was really keen on the idea of taking her lover for a holiday. In her dizziness, Lu´lu went into another man´s room and slept with him by accident. The man in the room is Shauki, a rich man whom is every girl´s dream. Her journey begins from then on with numerous funny and sad incidents.


Tuesday, June 22, 2010

gunung ledang dah..coming soon gunung kinabalu please

hmmm..
dari dulu mmg aku berangan nak naik gunung kinabalu
org kata naik kinabalu sng dr ledang
tp kinabalu cengkam tang mental
ledang plak cengkam tang fizikal...
ye ke?

dri sek men aku mmg suka bab naik2 gunung ni 
selain habiskan masa holiday ke kan..
tp naik gunung the 1st la...
smpi la kat uitm pon sibuk dgn society
tp maintain low profile ye..
ahaks..perasan sendiri

hr tu ada citer2 dgn ensuami nk naik gunung kinabalu
dia kta boleh..
yahoooooo....
gumbiranya..
tp dlm hati berkata'boleh ke aku bwk naik bdn ku ini?'
hahahahahhaah....

dulu lain lah 
kuruih...keding...
sekarang...bdn da mcm kena pam
huwaaaaa.....
alkisahnya nk sgt naik psl 
citer kat astro tu la
yg mas traveller tu..huhuhuhu
aku jeles thp cipan dgn minah tu..
hehehhehhe....

*perjnjian sudah dibuat dgn ensuami...
apa dia????
aku da tetapkan syarat2 perjnjian..hahahahahha
nanti aku smbg entri lain...

**ada sesaper nk folow naik kinabalu???????**
hahhahahahhahaha


kenangan ni tau
menakluki puncak gunung ledang...
boleh teka yg mana daku???
huhuhuh...
kurus time ni....

Friday, June 18, 2010

pegi interbiu

pagi td aku g interbiu kat skudai
jln nk g pulai spring
kat situ ada tmpt buat R&D
ala yg j-biotech tu
pagi2 da kuar
haruslah ensuami yg hntr
aku???mna tau jln
actually sesame x tau jln
tp ensuami da g survey tmpt tu smlm
nk kata jauh..x lah jauh sgt pon

smpi b4 830am
840 aku masuk la register
aku org yg ketiga
yg dtg sumer sekali dlm 10 org
dlm list ada 18 org..
rmi yg missing

punyer la lma aku tgu
smpi ngantuk da...
huhuhuhu...
akhirnya org 1st dipanggil dlm pukul 945am
hmmm..x smpi 5 minit da kuar
wah..punyer la lma tgu kejap je dia interbiu
huhuhhuh...
mcm x berbaloi je
org 2nd plak..hmmm lest 10 minit
tp lma sikit la dr yg 1st...
ok la tu
aku????
turn aku skrg...
dup dap dup dap...
ngeeee....
mcm2 plak tanya
ada 4 org rupanya lyg interbiu ni
termasuk CEO dgn manager sekali
huuhuuhhhh...
mcm bese kena la introduce diri
pastu citer keje apa dulu..

soklan yg dia tanya:
boleh ckp inggeris?
boleh nyanyi??
aku terkedu dgn soklan ni..huhuhh
yg tanya tu CEO tau...
sah2 la aku x boleh nyanyi kan

pastu org len tanya aku da x boleh focus
smpi nama sultan johor pon aku lupa....
bukan lupa terus la..igt tp nma dia dgn ayahanda dia je
xde la aku nk sbb yg maha mulia ke..what so ever....
warghhhh......

mencik...mencik.....

so,kira hr ni aku g jejln je la..
nk dpt keje tu aku rsa x de can kot...
hahhahahahaah.....
mesti dlm hati org yg tanya tu..
"apa la punyer ank johor...nma sultan pon x tau'
ampun tuanku..
bukan x tau tp speechless

info:sultan johor sekarang ialah D.Y.M.M Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar




Thursday, June 17, 2010

surat dan bungkusan

smlm aku chk posbox time nk turun g kedai belanja brg dapur..
tetiba ada surat dr j-biotech..
mcm prnh dgr..tp apa erk..
masuk kete aku pon bukak..
ooo...dia pggil interbiu hr jumaat ni
aku pon lupa bila aku apply keje ni..huhuhuhuhuh
tmpt ni kat skudai...
aku pon tgh chk google la kan apa la tmpt ni buat...

pastu satu lagi posmen dtg ketuk pintu
nasib baik ada kat rumah kan
rupanya brg smpi..
hr tu aku ada beli 2 helai tshirt untuk ensuami
kedua2 t shirt ni cantik lagi..
aku beli RM 13 je kot...



thanks ye idzraryn...

Wednesday, June 16, 2010

bersauna

aku ada satu set sauna
tp excited nk guna time baru beli je la kan
kurang dr 10x la aku guna
pastu pindah hr tu aku igt nk bg mak
tp ensuami kata dia nk try guna
smlm tgh duduk2 tgk tv
dia kta nk psg sauna tu

aku pon mcm igt2 lupa ada benda tu kat dlm bilik stor yg mcm tongkang pecah
xde mood la nk kemas bilik tu..huhuhuhuhu

crik2 sebalik kotak aku pon kuarkan
1st aku suh ensuami test 'periku nasi' dia ok lg x
buat nya kang psg kena letrik shock kan
sapa nk tanggung

berdebar aku ni ni hidupkan 'periuk nasi' dia
dah hidup suis ok..xde pape..alhamdulillah
tgu kejap tgh dia berfungsi lagi ke
dlm 5 minit mcm tu air da panas dia kuar asap...
alhamdulillah...masih boleh guna lagi sauna aku...
almaklum da 2 thun lebih x guna..heheheheh

dan yg paling excited ensuami la kan...
aku paling lma thn 10-15 minit je
dia buat 20 minit...so dia menang..hhahhahah
dehydrate kang br tau...





model sauna..haahhaah
padahal br masuk da buat muka penat




ada org kta bersauna x elok
aku search google pastu jumpa info bawah ni:




KEBAIKAN BERSAUNA
KEHEBATAN BERSAUNA DI RUMAH
Sila perhatikan manafaat bermandi wap ( bersauna) dan bandingkan dengan kegiatan aktiviti bersukan yang lain
1. Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori.
2. Aerobics selama 30 minit membakar 400 kalori
3. Berbasikal selama 30 minit membakar 250 – 500 kalori.
4. Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori
5. Berenang selama 30 minit membakar 400 kalori




KEISTIMEWAAN LAIN
** Pembersihan terperinci kulit menjadikan kulit lebih menawan, segar, halus dan licin.
** Mengurangkan berat badan dengan pembakaran lemak dari luar.
** Mengeluarkan toksid dalam badan seperti aluminum, cadmium, lead dan mercury
** Mengurangkan kesakitan anggota badan, sakit urat, sendi, sengal sengal tulang dll.
** Meningkatkan sistem kardiovascular
** Menghilangkan tekanan dan perehatan otot
** Melancarkan peredaran darah
** Meningkatkan sistem immunisasi badan
** Mengurangkan prostrate bengkak pada lelaki
** Meningkatkan tahap metabolisma




TIPs :
- Amalan Kesihatan /For Health : Lakukan mandian wap sauna untuk selama 15 hingga 20 minit setiap kali. Tiga(3) penggunaan seminggu sememangnya sudah memadai. Anda akan merasai kesegarannya setiap kali anda melakukan mandian. Minum air secukupnya sebelum dan selepas bersauna. Adalah baik untuk makan buah-buahan selepas penggunaan. Penggunaan ketika kekenyangan adalah tidak digalakkan, memandangkan badan kita pada ketika yang sama juga menggunakan banyak tenaga untuk sistem penghadaman.
-Untuk Mengurangkan Berat Badan mengikut pengalaman saya/For Weight Reduction: Lakukan mandian 15 minit diikuti rehat selama 15 minit.Sapukan krim pelangsingan sebelum bersauna. Amalkan setiap hari untuk tempoh 2 minggu dan lihatlah hasilnya.






p/s-model aku pon kata badan ringan je lepas bersauna..
aku warning siap2 smlm..mlm ni klu tido nyenyak miss tgk bola jgn salahkan daku..


jwpnnya....YA..ensuami miss tgk bola.........
tp dia x mrh sbb aku da warning awal2...ekekekekekkeek




Tuesday, June 15, 2010

pegi KL last weekend

last weekend..hari sabtu ahad la kan..
aku dgn ensuami g KL
dr hari jumaat sabtu ahad balik semula
da otw singgah rumah mak kat melaka
pukul 7 br gerak dr melaka
alhamdulillah jln x jem..
ada jem sikit je kat area sedenak sbb ada kete eksiden
rsanya ada 4 kete kot
men cium vontot..heheheeh
pengajaran..jgn bwk kete laju2
ikut jarak selamat

mcm bese la kan
jln akan di hujani kete yg nk kuar tol skudai..
kete rakyat mesia dan jugak singapore..
laluan touch n go pon 2 lane jadik 3 lane..eheheheh..

gi KL rumah sil
akak ensuami la kan..
ada gud news derang bg hr tu..
my sil da pregnant about 10 weeks
ni anak yg ke 2
insyaallah selamat smpi lahir kan...

hari sabtu kami kuar g dinner kat corus hotel
derang belanja mkn
sbb kuarga kami mmg kuarga suka mkn buffet
cner aku nk kuruskan????
hahahaahahah....
tp gmbr sumer xde la..
time tu mmg x rmi org..
yg ada pon sbb nk tgk bola je...
kami x heran pon
yg penting mkn..hehehheheh
time ni aku x de mood nk amik gmbr la..
mknan pon best
yg aku suka otak2 dia
best sgt...dgn teh dia best....
da abis mkn
ronda2 KL tp sure la kan jem...
hahahahah......
tu je citer kat KL
g x plan so x de lah g memana pon
nx time nk g kenanga yg zarina ckp tu..
crik baju ye zarina...


Friday, June 11, 2010

dugaan



kisahnya berkaitan dgn blog aku yg lagi satu ni lah
yg pinkbiru tu
baru lahir la katakan
masuk hr ni bru 11 hari...
blog utk isi msa lapang aku kat rumah

untuk blog ni aku kenalah carik supplier kan
nk carik supplier da satu hal..
ye la nk kena deal bebaik
supplier plak bukan kita kenal
sumer deal thru internet gak
tp tawakalkan hati..kuatkan hati gak la
insyaallah klu ada niat baik ALLAH akan tlg kita
biar lah org buat kita 
tp jgn kita buat org
smpi hari smlm aku mmg risau la
risau sbb payment sumer dah buat
tp supplier aku ni da hntr brg aku pesan ke belom?
huuhuhuhu...
smbil masak pikir
smbil basuh baju pon pikir
mkn pon pikir gak ni...

tp alhamdulillah..sumer supplier da hntr brg
derang da reply thru sms or email dgn tracking number sekali
lega sikit hati aku...
ada 2 parcel lagi x smpi2 ni...
tp supplier da hntr..
so kena tgu je la....

dlm pada tu ada jugak dugaan 
abg posmen ni..iskh iskh iskh
salah plak hntr parcel aku
ye lah nk slhkan derang 100% pon x boleh
derang pon manusia biasa
ada gak buat silap

alkisah nya parcel pergi tmpt lain
beria aku tgu parcel ni
rupanya pergi kg melayu majidee...huhhuhuhu

2 hari lepas adalah owner dr blog lain call aku
cust dia bitau dia dpt parcel atas nama aku
warghh..parcel mna plak ni...
tp alhamdulillah..aku deal bebaik dgn owner blog tu dgn customer dia..
dpt da parcel aku balik
menyusur lah mlm td g kg melayu tu crik dia punyer rumah
aku nk brg aku....
yg jadik mgsa...ensuami la kan
heheheheh...

terima kasih byk2 pada MR GPS sbb tunjuk jln....
ensuami-nanti daku belanja mkn ye...ekekkeekek...
sbb tlg crik rumah org tu smlm 
pastu tlg hntr parcel order customer kat pejabat pos...

thank u thank u...







Thursday, June 10, 2010

dish astro

ada astro susah
xde astro pon ssh
klu x masakan x de grup yg benci astro kat fesbuk kan
heheheheh....
try chk sini

smlm instlr astro dtg nk psg dish
actually masa aku pindah hr tu aku x bwk pon astro aku
tp byr la kan
adik aku tgk  la kat rumah sana
pastu hr tu dpt g kl jap msa amik dia nk balik tunang
amik la decoder aku sekali
dish x amik sbb attach kat jiran sebelah
so klu adik aku ni nk psg just plug in je la kat decoder

dish aku plak aku amik kat makcik aku
dia ada extra x pki lagi sbb hr tu msa gnti decoder max dia da extra la kan
tup tup smlm msa instlr dtg dia kta dish tu x boleh pki sbb skru da x de lagi
huhuhuhuhu......
kena la beli bru
da la instll rm 100 pastu dish baru lagi rm 50
total rm150 ni untuk astro je
huhuhuuhu....kopakkk la
klu instll bru rm80 je
tp sbb kad aku ni 2nd set 50% sbb tu aku remain
ngeeeeeeeeeeeeee...............

p/s-rindu sama kwn2 astro dulu

Wednesday, June 9, 2010

metrojaya warehouse sale



pg semalam aku ikut ensuami g ptp
pastu otw balik rumah kan
kat tepi jln tu ada banner byk2 gntung kat tiang lampu
dia tunjuk....
ada metrojaya warehouse sale
pastu balik aku pon chk tenet la kan..
eeee.....
betul lah.....
ada.....




apakah mknanya ini?
sendiri mau igt yer...


Tuesday, June 8, 2010

suka la dia dapat gitar baru

smlm ensuami balik keje awal dr biasa
sbb xde keje..aahaahaha
lpas mkn ptg merangkap mkn mlm
atau senang citer lpas maghrib la kan
ensuami ajak kuar g angsana

hohohoho..
buat apa la plak
dia kata nk carik gitar
plaese la apprv..
hahahahha

igtkan nk belanja mkn lagi..
nyesal aku mkn td klu betul dia  nk belanja mkn..ekekekekek
da la musim cuti sekolah kan
pastu byk kenduri kawen
x puas mkn nasi minyak..
rasa nk je g kedai mamak tu mkn nasi beriani..hahhhha
cner nk diet ni..kui kui kui

actually da lama ensuami request nk beli gitar
tp aku yg x apprv
da la nk gitar karen
sbb setau aku ianya mahal...
aku rasa mcm mebazir je
baik bagi aku smpn duit tu dlm asb kan
boleh dpt dividen
tp tu pemikiran aku la
sbb aku x men gitar tu
dia yg berminat
hahahhaha...

ok la ok la
kali ni aku turutkan
smpi kat angsana terus je masuk kedai alat muzik ni
huhuhuh..mmg dia dah lma aim kedai ni
selalunya aku yg x nk masuk

belek punyer belek...
ensuami nk beli satu gitar ni
tp gitar je
pastu bukan gitar karen plak
eee...aku pon mcm inspektor sahab la kan
byk tanya...hahahaha...
da la mhl...
nanti sat....

aku pon round2 kedai tu..
yg aku berkenan pasti lah yg cantik kan
da la 4 angka..hahahhaah
yg penting cantik
itu klu aku lah

ok skrg mo crik yg cantik + berbaloi baloi...
jumpa la satu set ni
harga x smpi 4 angka pon
tp full set..ok cun...
belek punyer belek..
ok aku apprv...
senang la hati ensuami smlm...
balik2 terus men gitar
pg td pon breakfast gitar..
celik mata men gitar...



hati2 ye..
once broken ke calar ke consider sold..



byk nyer
aku teruja yg kaler merah tu..ekkkekeke..



collection kedai yg merah punyer...




gitar2 ni sumer 4 angka...




focus kat mid year sale ye...
da sale pon mahal...cner???



dan merah lagi...




putih pon catik gak




gitar ni sham kamikaze ada sign..
yg kat tmpt conteng2 tu la sign dia...
harga 4 angka ye...



konon nk close up
tp x dpt ar..sbb dia letak tgi
dpt yg ni je..tu pon amek sorok2..malu tau..
heheheheheh


mana gitar ensuami..
ekekekekek...
yg pasti bukan yg kat atas2 ni lah kan
.
..
...
....
.....
......
.
.
.
.
.
.

yg bawah ni ye...


ni lah gitar karen ensuami..
heheheehhe..
suka lah hati dia..



ni amp nyer..
yg acsesory lain byk lagi
tp mls ni amik picca dia..


Monday, June 7, 2010

The ZON Hotel community member

time xde keje kat opis hr tu(waktu tu aku keje lagi la)
godek2 website theZON hotel pastu aku pon apply la community member kad dia
ye la time tu pikir aku akan berpindah ke JB..hhahaha
tgn gatal pon apply..
da buat tp kena collect kat hotel tu
aku ni xde masa nk pi collect w/pon dekat..ekekekek
satu hari ada staf dia call..
tanya nk collect ke nk dia buat normal pos..
sah lah aku nk normal pos kan..
dan kad tu dah smpi..cantik banget..heheheeh
actually kad tu da smpi last week...







2 kad..satu lagi utk ensuami la kan...

p/s-zarina,ko boleh apply ni...boleh soping2 nanti...

Thursday, June 3, 2010

beralih arah la plak

hah!
smlm aku x update apa2 kan..
sbb minat ku beralih arah suda....
hahahhaha...
smbg balik kisah kain felt ni...
yg ku order sudah smpi
beria aku duk rumah tgu abg posto
rupanya dia selit je kat pos box
da time ensuami balik tgk ada 2 pos ekspress..
mesti kes mls nk naik rumah kan abg posto...
tp x pe...ok gak tu
dr aku kena pi amik sendiri kat opis dia kan...

ensuami pon pelik apa benda alah la bini dia order..
tp hr tu aku mmg da bitau da aku ada order brg
cuma dia x sgka brg yg aku order tu adalah

.
.
.
.
.
.
.
.
.



kain felt..
5 kaler je..cukup la tu



brg2 yg akn aku guna untuk gubahan..ekekkekek



hasil tgn aku ni tau..
ni boleh jadik fridge magnet atau button
alah yg selalu budak2 sekolah duk lekat kat beg depa tu...


adik aku la berminat sgt dgn button
mcm2 dia ada...
so ada tempahan la dr dia utk kwn2 sekolah dia...
.
.
.
.
.
DAN LAGI


sepit rambut tomei2..
da boleh amik order da ni..ekeekekkeek....
ni pon ada adik aku tempah untuk kwn2 sekolah dia...
harga market RM4/pcs..
tp aku jual RM5 je sepasang @ 2 pcs

ok
see ya.....

*peace no war*

Tuesday, June 1, 2010

kraf dari felt

harini still demam lagi..
selsema da hilang.
tgl batuk je..
degil betul batuk ni..
sampai sakit satu badan sbb batuk..
x serang siang..mlm plak dia serang..
tergendala tido aku..huhuhuhu...

dr smlm aku survey brg2 kraf yg dibuat dr felt..
ada mcm2...
sbb hr tu adik aku yg kecik tu kata dia nk buat bisnes kat sekolah
b4 ni dia ada jual brg dr katalog..
tp kwn dia da buat gak...
lg pon aku da gadoh dgn nyonya kedai katalog hr tu...
sbb dia x bg adik aku diskaun beli brg dia..
adik aku nk da register da..
tp x nk plak bg diskaun..
pastu mintak resit...
tah bila plak kedai dia ada kemajuan bg resit kat customer dia..
eeee....geram aku..
pastu suh dia chk kat rekod jual beli..dia kta xde plak...
mmg betul dia bodoh....
pastu aku blah je...
da x jejak da aku kat kedai dia tu...
nyampah aku...

hr ni aku ada order brg2 untuk adik aku buat bisnes dia...
x sabar plak nk tgu brg smpi..
biasa lah aku order dr online...
dan x sabar gak aku nk pas kat dia...
aku modal kan dulu ye...
insyallah mgu ni aku balik kg lagi 
kan musim coti sekolah
rmi la yg men kawen2....
eekekekekek...
.
.
.
.
END


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs