KLIK KLIK

nuffnang

Monday, December 19, 2011

1st time terkilan beli barang kat giant


actually ni citer last week
time tu 14 dec ( rabu )
daku dgn ensuami pegi la giant tampoi
sbb ensuami mcm biasa nk g download game ps3 dia
so sementara nk tunggu
jalan2 dulu dlm giant
pastu mencari pati ayam brand utk stok ensuami
ok lah...


masuk2 gate dia
pegi la kat area pwp sbb dah tau ayam brand tu ensuami cnfm beli yg besar
pastu harga cnfm lebih 50 hinggit
chk2 gak brg kat rak pwp tu
mna tau ada yg berguna & murahkan..

belek punya belek..
ok lah ensuami pon amik la 1 tin ala2 love letter tu
brand julies..cocoro ke apa namanya
yg tin kaler biru putih tu
tapi filling dia rasa vanilla...

dah siap amik ayam brand kuar la...
sekali tgk resit asal plak x de diskaun ni...(daku mmg cerewet sikit bab2 yg berdiskaun ke free ni)
kan ke pwp ..
daku mmg da xpuas hati
klu tanya cashier ni pon x guna
dia pon tukang scan je kan


ok meh kita tanya kat cust service kaunter dia
mamat tu pon chk2 la 
tgk kat katalog...
x cnfm la plak 
dia tepon plak bhgian groceries...
chk punya chk..
mmg x de cocoro tu dlm promosi tu...

daku pon mcm nak naik hangin tpi cool lagi la kan
buat apa nk mrh2..
tapi rasa geram la..mcm kena tipu...
b4 tu dia tanya..ada 1 tin je ke kat rak pwp tu?
daku kata ada byk kat rak tu...
daku bg tau dia..
nx time jgn la letak benda2 yg bukan dlm pwp list kat rak pwp
kan dah menyusahkan org...

mamat tu tanya
nk pulang balik ke mcm mana...
so,decide pulang balik la...
sbb rasa mcm kena tipu je tu yg x puas hati...
(rela x mkn cocoro tu)
dia kata cocoro tu strt jadik pwp pada hari jumaat 16 dec (hari tu la,sbb ni entri basi..hihi)

jadiknya kami pon balik dgn hati yg sedih



1st time rasa mcm x puas hati beli barang kat giant
huhuhuhu....


1 comment:

cikpuanhady said...

hohoh..kat sini pon pernah jadi gak, tp bukan style pwp, ade sale..tapi bila scan tak sale..bila gi counter, dia kata takde sale..pdhal terang tang2 kita nampak dianyer promo kad..tapi sini dia akan bagi duit yang beza tu..

tapi satu lagi kedai tu style camgini, promo masa weekdays, weekends takde promo, tapi kat dalam kedai tu promo kad still maintain.. last2 kitorang bagi balik, minta duit balik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs