KLIK KLIK

nuffnang

Sunday, January 30, 2011

free sample yg best di penghujung januari 2011~cheerios


smlm daku dpt parcel ni...
beria org yg hntr tu ketuk pintu..
dan ensuami tido mati xdgr..
nasib baik mamat tu call
dan akhirnya berjaya daku call ensuami tlg amik parcel ni...



dgn excited la membukak parcel...
OMG...dari nestle
1 kotak cheerios...
i like..



ada surat lagi...



actually daku x igt kat mana daku request utk sample ni
tapi yg cnfm dri FB fanpage klu ikut surat tu la...
daku antara 1000 participant yg terawal submit entri...
klux silap..time daku request tu..
daku pon x sure la kan daku org ke berapa
pastu men submit je...
nk tepek entri kat blog ni takut da due da time tu...
so diam2 la...
x sangka plak dpt..hihi


bawang merah da pregnant



BERITA gembira melengkapkan kehidupan Nia Ramadhani dan suaminya, Ardie Bakrie.
Pasangan yang berkahwin pada April 2010 ini bakal menjadi ibu dan bapa pada tahun ini berikutan Nia disahkan positif hamil. Namun, pasangan ini masih merahsiakan usia kandungan itu.
"Nanti kalau diizinkan Tuhan, pasti akan diberitahu," ujar pelakon siri Bawang Putih Bawang Merah itu mengelak ketika ditanya tentang kehamilannya.
Nia, 21, yang ditemui usai konsert Swara Sang Dewi Titi DJ di Taman Ismail Marzuki, Cikini, Jakarta Pusat, mengaku tidak pernah merancang kehamilan.
Dia kini sibuk membantu urusan rumah kebajikan yang ditubuhkan keluarganya khusus membantu golongan kanak-kanak.
"Saya juga tidak cuba melewatkan kehamilan," tegasnya.
Nia sentiasa mengelak ketika diajukan soalan berhubung cabaran semasa hamil bagaimanapun dia menjelaskan hanya berat badannya terus meningkat.
"InsyaAllah, doakan sahaja ya," tegasnya lagi.
Ketika ditanya mengapa dia enggan berkongsi berita gembira tersebut, Nia menjelaskan:
"Tidak perlu digembar-gemburkan," ujarnya.
Nia meninggalkan dunia hiburan setelah menjadi menantu jutawan Indonesia, Aburizal Bakrie yang dianggarkan memiliki kekayaan berjumlah AS$5.4 bilion (RM16.47 bilion) menerusi pelbagai cabang perniagaan.


p/s-cantik si nia ni...
tapi berlakon jadik yg jahat2 je
buat daku geram klu tgk citer tu...


Mayat bayi dicampak dalam longkang


BATU PAHAT - Penduduk Taman Mekar, Ayer Hitam dekat sini gempar apabila mayat seorang bayi lelaki lengkap dengan tali pusat dan uri ditemui di dalam longkang berair yang masih dalam pembinaan di kawasan perumahan tersebut pagi semalam.
Mayat bayi itu ditemui seorang pekerja kontrak, Hamid Marsuki, 43, pada pukul 8.10 pagi ketika hendak memulakan tugas membina tembok rumah dan longkang di Jalan Mekar 5 di taman tersebut.


p/s-sedihnya daku tgk baby ni...
complete plak dgn uri sekali....
rasa mcm nk tepek iron je kat org yg buang baby ni..
gerammmmm...


Saturday, January 29, 2011

KFC online voucher~ RM1 je utk secawan milo ice



klik SINI utk print online voucher
valid smpi 28 feb 2011

RM1 utk milo ice dgn pembelian snack box
x sah time2 public holiday

p/s-cuma printed kaler -OR- black & white je valid utk redemption


makan kat imanos angsana JB


smlm pay day daku...
so 1st gaji keje kat JB ni...
nk belanja ensuami mkn...

b4 balik keje..
ensuami da call ajak mkn kat luar
sbb dia mls nk tlg daku msk...
(mcm tau2 je kan org nk ajak dia mkn kat luar)
daku pon orite je la

otw daku call ensuami
tanya tmpt mana dia nk mkn
choice pertama kat bwh rumah je
choice kedua kat imanos angsana
lat ta li lat...pilih la kat imanos kan
ada kat dlm forum kata
lasagna kat imanos ni best...

ni la rupa lasagna nya...

nyum..nyum
mmg sedap....



 yg ni mix steak
ada beef/ciken/lamb
**tapi kan yg beef tu ada bau...daging tu busuk sbb da lama kot...
spoilt betul



yang ni soto nasi empet..
daku request x mo taugeh...
x la sedap mana pon...huhuhu...



total $lebih 50 kurang 100
tapi daku rasa mcm x berbaloi...
kesimpulan:xmo dtg lagi...

dapat ang pow...suka x????


mcm dapat byk sgt...
dpt 2 je..hihihi...
at least dpt la..dari x dpt kan
tu pon dari bos dgn ex-worker company...

cuti CNY lamakan??
mesti jln jem time ni..huhuhuh...
x suke..x suke....

Friday, January 28, 2011

sample dari sample2you & onlybeauty


last week kot sampai sample dari sample2you ni..
daku request toxout ni..sbb ni je yg tgh available
yg lain x de stock...
toxout ni mcm benefiber kat kuar kat iklan nuff hari tu..
bertemakan fiber..hehehehe

apa rasa dia???
daku x try lagi..hihi


yg ni dpt dari only beauty
sample utk night serum
yg ni pon daku x try lagi..hehehe..
kumpul dulu

abaikan picca yg blur sbb amik dri kamera ciken brand...


Monday, January 24, 2011

GIVEAWAY EYSHA



di tag oleh kak atie utk join GA ni
klik SINI utk join sama

tarikh tutup 9 feb 2011

daku tag
cik kema
cikpuanhady
jieda


happy anniversary!!

Lucky Followers



daku follower ke 184..
klik banner utk join




GIVEAWAY !!!! EASY TO ENTER... no slogans ETC!



i like coach!!
klik SINI utk join sama


GA Just For Fun 2


  


kelly buat GA lagi
klik SINI utk join

tarikh tutup 1 apr 2011


Lucky Giveaway by Littleimie


daku join GA littlemie
klik banner utk join

tarikh tutup 28 feb 2011

daku tag:
cikpuanhady
cik kema


''CINTA HATI 1st GIVEAWAY"


daku join GA cinta hati
klik SINI utk join

tarikh tutup 31 jan 2011

daku tag:
lin azlina
nafisa
kak yong



dah lama x nmpk iklan nuff menari2


percaya x???
daku x pernah buat entri pasal nuff spnjg daku berbloging ni...
tah knp..x reti..hahahahah

tapi hari ni nk buat entri ni...
untuk pertama kali....
sbb daku da smkin busy..
pastu x dpt la nk hapdate ke..
nk berdepan dgn lappy ni lama2...

skrg BE running tgl 2 jer..huhuhu(sedih tau)
pastu iklan nuff plak x menari2 mcm dulu....
agaknya dia kuar time daku x online kan....
(sedapkan hati)...hihiihihi


Nuffnang - Asia's First Blog Advertising Community



pasal hotlink hot ticket~pizza hut


daku ada menatang ni 2 keping..
tu pon kak fauziah satu2nya opismate daku yg bagi...hahahaha
dpt la redeem satu personal pizza kan dgn tmbh $1+tax...
due nya 31 jan ni....
tgh carik mood bila nk pi pizza ni...
tgu 1st gaji kot..kui kui kui...


Gossip: Lagi Pasangan Sehati Berdansa Bakal Bercerai? Badi Masih Ada?

sehati berdansa 2 Gossip: Lagi Pasangan Sehati Berdansa Bakal Bercerai? Badi Masih Ada?


Bukan minat kami untuk menulis perkataan badi di’atas namun situasi yang terjadi kepada pasangan pasangan Sehati Berdansa yang sudah tidak bersama seperti mengiyakan fenomena ini. Wallahu’alam.
Terbaru, terdengar dari sumber media yang sama meramalkan beberapa penceraian sensasi sebelum ini, satu lagi pasangan Sehati Berdansa bakal menjalani laluan hidup berbeza.
Menurut sumber ini, pasangan ini adalah peserta Sehati Berdansa musim kedua dan atas sebab yang sama kami paparkan gambar semua pasangan yang ada sebagai rujukan. Jangan buat andaian bukan bukan.
Sang suami di’katakan mula mengabaikan anak anak mereka yang masih kecil & sering memberi alasan bekerja di’luar daerah ketika tidak pulang ke rumah tanpa dapat di’kesan.
Si isteri yang sudah lama tidak muncul dengan album, drama atau filem di’katakan kembali ke bidang seni setelah berehat seketika semenjak berkahwin dengan sang suami atas dasar cinta.
Syukur  si isteri masih di’hargai peminat dunia seni dan kini nekad untuk meninggalkan sang suami demi sebuah kehidupan yang baru.


sumber:rotikaya

p/s-saper???den x tau...


macam lama betul..


x bw kat blog kwn2 lain..
x hapdate blog kecik ni...
pasal apa erk???
tgh carik mood gak ni....
pastu mood cuti2 lagi nk CNY..
mcm la aku yg nk sambut kan...
hhehehehe....
keje tgl minggu ni je kan..
pastu..horay2..cuti2


p/s-lama ke korang cuti???
gi mana??hihi....


PICCA-ayu raudhah Zaquan Adha


gambar ayu raudhah malam berinai

gambar ayu raudhah malam berinai

gambar ayu raudhah malam berinai

gambar ayu raudhah malam berinai

gambar ayu raudhah malam berinai

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha


gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha


ayu raudhah zaquan adha 1 Gambar: Ayu Raudhah Sah Jadi Isteri Zaquan Adha Dengan Sekali Lafaz


ayu raudhah zaquan adha 2 Gambar: Ayu Raudhah Sah Jadi Isteri Zaquan Adha Dengan Sekali Lafaz



p/s-ensuami tanya..adakah monyet itu di pengsankan?
jwpn..den x tau..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs