KLIK KLIK

nuffnang

Thursday, September 29, 2011

Nestle: 1,000 MILO® UHT Recess containers for FREE


nestle ada 1000 Milo UHT recess container
so..kena jadik first 1000 to sign up ok...
klik link bawah ni

daku da sign up..
entah dpat entah tidak the first 1000...
huhuhuh


hari exam ensuami


hari ni ensuami ada exam the whole day
dari pagi smpi petang
ada 2 paper...
ensuami kata x confident boleh lulus sbb x study pon
ye la mcm mana nk study dgn keje yg byk..
xde msa..huhuhu
tapi try je la..
klu x boleh score dua2 paper
daku advise score 1 je dulu
then nx year boleh amik lagi...
yg penting usaha apa yg terdaya...


untuk ensuami..
smlm daku da iron kan siap2 uniform...
so...



Tuesday, September 27, 2011

brooch button & tali cotton

brooch2 kat bwh ni koleksi baru dari my sis...
daku da rembat da..hihi...
sepasang RM3.50 je...(utk button)
RM3 utk tali cotton
kalo2 my sis nk sponsor buat GA ke..
nti daku bitau..hihi...

 brooch tali cotton


 brooch button


brooch button

p/s-button tu ada byk kaler...tp daku rembat yg tu je dulu..hihi
balik kg nti rembat lagi...


baucar shell

baucar shell RM10 ni dapat sbb daku beli myk hitam utk kete
boleh redeem utk isi minyak atau beli brg kat kedai shell...
previous daku beli dpt gelas ferrari..hihi




Monday, September 26, 2011

tepon baru dari ensuami


thanks to ensuami...
sbb belikan tepon baru ni..
beria betul nk beli sama mcm dia..hihi
nk kata anniversary lum lagi
hari jadi pon lum lagi...

i lurve u lah!!




Sunday, September 25, 2011

Anniversary Giveaway AzatieSayang



lama betul x join GA...
daku join Ga kali ni sbb kaka atie tgl kan link kat c.box 
thx to kak atie sbb invite...
klik la banner ats tu klu nk join sama...

untuk kak atie...
ekin wish...happy anniversary..
bahagia selalu sefamily..
dgn luvly husband & ank2 yg comel..

try dgr lagu anuar zain ni..
touching x..time duk sesorang..hihi

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu





lunch kat secret recepi


lama rsanya x mkn kat SR
hari ni pi jusco bukit indah jap
round2 pastu singgah mkn kat SR
sesi ternak lemak..
bermula....hihi


 vanilla milkshake
recomended la...


 fried rice with satay
satay best tapi nasi x best...huhuhuh


lamb stew
ensuami akan kata recomended je...
daku x mkn kambing 
so x tau apa rasa dia...


Friday, September 23, 2011

redeem - Resilience Lift Complimentary Sample



suka x klu kena walk in pi redeem?
daku kyreng sikit suka...
tapi share la kan x salah...
sila..sila...
esok kan weekend boleh pi jejalan
klu singgah boleh redeem sekali

keh klik SINI


Monday, September 12, 2011

ngerinya..Ira disihir guna gambar dalam FB



NILAI - Disihir menggunakan gambar yang terdapat dalam laman sosial Facebook (FB).
Itu yang didakwa berlaku kepada seorang pelajar institusi pengajian tinggi, dikenali sebagai Ira apabila gambar dari laman sosialnya dijadikan sebagai senjata pemujaan sihir.
Ira, 22, mendakwa, dia telah disihir oleh seorang wanita yang dikenali sebagai Maria kerana cemburu akan hubungan bersama teman lelakinya serta mahu memutuskan hubungan mereka.
"Maria adalah bekas teman wanita kekasih saya tetapi hubungan mereka telah lama putus. Sebab itu dia menyihir saya kerana ingin melihat hubungan kami hancur.
"Kami tidak mengenali antara satu sama lain.
"Dia hadir menghulurkan tangan sebagai rakan dan saya sambut kerana ingat dia jujur namun sebaliknya," dakwanya ketika ditemui baru-baru ini.
Jelas Ira lagi, dia mengetahui disihir oleh Maria melalui sekeping gambar setelah menerima rawatan daripada penaung Pusat Rawatan Islam At Tobibi di Bandar Baru Nilai, Shamsuri Safie pada Jun lalu.
Menurutnya, semasa rawatan, dia mendapati gambar mata Maria seolah-olah bersinar setiap kali dia merenungnya.
Ketika itu, dia merasakan Maria terlalu baik dan dia menurut segala kemahuannya termasuk berhenti kerja.
"Bagaimanapun setelah berubat, baru saya tahu bahawa saya bukan sahaja terkena sihir tetapi disantau oleh Maria,'' ceritanya.
Menurutnya, Shamsuri memberitahunya bahawa Maria telah meletakkan abu mayat di dalam makanannya.

sumber:kosmo


p/s-mcm2 la skrg ni..
igtkan zaman IT ni mkin maju
yang bab sihir2 pon makin maju gak dgn IT


Sunday, September 11, 2011

free sample - nescafe gold



sample free dari nescafe...
sampai semalam..
exclusive sgt packaging dia
daku suka...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs