KLIK KLIK

nuffnang

Monday, February 6, 2012

theZon Stulang

 last monday balik dari wedding cousin tu kan
daku dgn ensuami terus pegi theZon stulang
booking dah buat awal2 dah
just stay 2D1N je
tu pon guna kupon birthday treat yg theZon bagi tu
ada byk lagi kupon
yang ni testing2..dan hasilnya best gak lah...
so boleh la lanyak lagi kupon2 yg ada tu..hihihi...


ni lah bilik deluxe dia
besar....


opsss..tetiba ada penunggu kat kerusi tu kan..hihi


comfortable..
x sempat plak nk snap picca washroom dia..
best...bathtub pon okeh
tapi utk sorg la
(nk besar sila ke jacuzzi..hihi)


view dari depan bilik...
nx time nk request sea view plak lah dari bilik


bwh ni tgkt 5..
tmpt hapening2..dan tempat pening2..heheheh


pas chk in kami kuar g mkn seberang jln je..
byk je kedai mkn kat situ...
tu yg ensuami sempat snap picca ni...
 singapore...


time chk out paking kete free okeh
sila endorse kat reservation kaunter
pastu kami terus pegi ke salt & paper restaurant sbb ada kupon 50% disc
utk lunch atau dinner...
harga biasa lunch 35 hinggit/pax
time tu ada kumpulan2 yg da abis kursus kot..
so rmi gak la..tapi di separate kan dgn guest hotel...

part mknan luch kat hotel ni...
boleh lah...
ensuami kata "mgkin kita dah selalu hi tea kat hotel kl
sbb tu da x rasa seronok bila mkn x sesedap yg diharapkan"
mcm kecewa je bunyi nya..hihi
ye lah klu kami pi kl stay rumah my SIL
cnfm derang belanja hi tea...
(selamat duit aku)

satu lagi ada kupon kek
boleh redeem kat kaunter kek dia...
tapi utk half kg je lah...
pastu xde nk pilih2 ye...
(agak2 la kan..dah la free)



kek span biasa je..
tapi cantik dan sedap jugak lah...
 walaupon da lama besday lepas...



ada sesaper nk dtg jb atau nk stay kat theZon ni?
meh daku bg kupon discounted yg ada lagi ni...
korang byr ikut harga kupon tu..hihi...
tapi biasalah..jgn lah harapkan nk stay time weekend ke cuti sekolah
sure lah ada surcharge x pon 
ada yg x kena layan kang...heheheh


3 comments:

Zarul said...

stulang ni kat mana ek?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

boleh tahan jugak hotel ne..

ekinashikin said...

zarul - stulang kat jb..klu nak ke batam pon boleh naik ferry dari sini

mama amana&arief - haah ok lah..part mkn je mcm kecewa sikit..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs