KLIK KLIK

nuffnang

Wednesday, March 14, 2012

dari danga bay ke pasar karat


balik2 kat danga bay lagi..hehehe
da tu je tmpt yg dekat
tapi hr tu time pegi ada kete berhias ni
so apalagi
sila kuarkan kamera...
snap la picca kan..muahahaha
bajet ko model....
ada haku kesah???





pastu jln2 lagi...
last2 dapat plak idea nk g pasar karat
sbnrnya daku x berapa nk suka sgt ke pasar karat
nk jln kena main leset2 ni yg daku malas...(lain lah klu buat ibadat ke akan)
tpi time ni pegi awal
ada lagi kedai yg x bukak lagi
yg duk sibuk susun lagi
so x lah ramai umat manusia time ni


x silap 2 thun lepas daku pegi 
baru ni lah jejak kaki balik
nak crik paking bukan men susah lagi
time tu x byk sgt la org meniaga
 la ni smpi ke jln2 seberang pon ada...


jln2 smpi hujung jln
nmpk mcm rmi sgt org tgh snap picca
jalan je lah kan mcm biasa
bila u turn balik jln lagi sekali lalu tmpt yg sama
tetiba derang dtg kata nk support utk stop lynas x?
time tu mmg ensuami gntung kemera kat leher terus snap picca derang
sbnrnya derang yg nk snap picca kami..heheheh
tapi terbalik lah plak...
nak x nak terus derang angkat signboard tu la kan..hihihihih




3 comments:

Nafisa81 said...

dah lebih 10 tahun akak kat jb...mana duduk pasar karat tu pun akak tak tau...

cIk JanNah said...

dear, pasar karat kat area mana yea?

ekinashikin said...

kak azian & cik jannah - pasar karat kat jalan segget tu...hehehhe
kita pon jarang pegi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs