KLIK KLIK

nuffnang

Tuesday, April 17, 2012

indah khabar dari rupa


inilah yg dikatakan indah habar dari rupa
teringat kat master chef kan....

last weekend mkn kat pizza hut angsana
ensuami nk sgt mkn pizza baru tu
keputusannya sgt mengecewakan
( pada daku la )
tekak org lain daku x tau plak....
yg penting daku pangkah...

kami order jugak triple sensation plater
mcm dlm gambar ni kan...
sedap x?
cnfm la nmpk sedap kan
sbb dlm gmbr..hahahahah



dan kami dapat...


mcm arang...

dah la bread stick x hntr
pastu slash je kat resit tu kira dah hntr
dapat plak arang rentung mcm ni
sedih giler...
bab bread stick tu xde lah kecik hati sgt
sbb ensuami kata xmkn sgt pon...
tapi bab tripple sensation plater lah sgt tu amat kecewa

dulu mkn kat kfc angsana dpt ayam sejuk yg dah juicy lagi
kering giler mcm tersekat kat tekak time nk telan
ni pizza hut dia plak buat hal
serik nk mkn lagi kat pizza dan kfc angsana
baik mkn kat damansara aliff je pasni....


mode : sedih lom hilang lagi...hahahaha


hapdate:
daku da email kan ke http://www.pizzahut.com.my/dining/contact.html
lepas sejam dua mcm tu area manager jb call - en.hairul
say sorry dan dia nk gnti kan plater tu lain kali klu daku g angsana
just give a call or sms je...
sejuk hati kan...
pada daku la..daku x de pon nk mntak ganti rugi ke apa
just nak highlight je
lenkali jgn serve mcm tu la...
sbb customer byr nk mkn dan harapkan makanan yg dia dpt tu
worth it dgn harga yg dia byr...
cuba bygkan klu org yg krg mampu yg teringin nk mkn
sekali pegi dgn harapan berbunga2...
sekali dpt mcm tu...
berbunga gak hati dia
tapi bunga taik ayam la kan....kesian la....




3 comments:

Mrs.Izi said...

eiii vongoknya.ade ke mcm tu.ko suruh dia mkn blk yg part arang tu.

Nafisa81 said...

EMEL LA KAT WEBSITE DORG..KOMEN PASAL OUTLET MANA YG BUAT HAL..NNT HQ DTG AMBUSH..TP DENGAR2 KFC DGN PIZZA TGH ADA PROBLEM SKANG NI..SBB TU BUDAK2 DIA PUN KEJA MAIN2

PUANSTOBERI said...

btul kata Nafisa tu.
Emel kan pada sykt derang beserta ngan gambar roti rentung tu. Ada ke patut. Tak jaga kualiti langsung.

Bab rasa piza baru tu, tak pe la lagi sbb tekak kita lelain kan. Tp bab roti rentung tu apa hal.

emel! emel! emel.

Eceh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs