KLIK KLIK

nuffnang

Thursday, July 5, 2012

dah soping baju raya tak????


lebih kurang lagi 2 minggu nk start poser da kan...
haiii...kejap je da setahun berlalu
pastu nak raya plak la kan...
ada org suka soping b4 poser...
esspecially yg ada ank2 kecit..
ye lah kang time poser nk bersoping x berapa nak best la klu berpimpin tgn dgn anak2 kecit
kesian la depa tgh panas2 ke...kan...
tapi ada gak yg x kisah..boleh je tgl anak2 tu dgn baby sitter ke
dgn tok depa ke kan...

tapi ada jugak yg suka soping time poser atau last minit
kdg2 lagi byk pilihan time ni...
lagi2 time nk raya..lelong lelong time...dpt murah kan..hahhaaha
ikut nasib la..kdg2 pon nasib malang size baju yg berkenan pon da x de..hehehe
tu la saper suh beli last minit..hihihi...

ada plak lagi spesis malas nak kuar rumah
baik x poser ke..bulan poser ke...
kan kemudahan dihujung jari...beli je lah online
tapi ada org suka..ada org x suka...sbb x dpt tgk depan2 biji mata secara live...
klu x cerewet tahap dewa tu..okeh la
so klu la korang ada yg nk beli online kan
x kisah la utk keje ke utk raya ke...
singgah la kat blog kawan daku ni...
lagi2 yg plus size kan..cnfm susah sikit nak crik baju dah siap...
tapi kat blog kawan daku ni ada jual tau..
so terjah lah..jgn malu2...
sumer stok baju baru je sampai wekend lepas
kira panas2 lagi ni...stok baru la katakan...
pasal harga korang runding lah ye...

 

 

 


hah...cantik kan..( sila angguk tanda setuju )
mmg fesyen skrg ni byk manik2 labuci erk....
jenuh ni mak jemah tu nak chk satu2 klu de yg tercabut...x kan nk jual gitu je dgn tercabut2 ni kan
of cause la kawan daku ni x buat mcm tu..
chk satu2 ye...naik berpinar bijik mata mak jemah tu...
( oppss..na ko jgn marah ye..)



igt time kecit2...baju kami adek badek sumer mak buat sendiri
skrg ank2 da besar mak kata dia da pencen buat2 baju ni
beli je yg ready made..hahaha...
ye lah mata pon da kurang jelas nk ngadap jarum tu kan


2 comments:

Ardini Humaira said...

biasanya duk beli baju dah siap kat kedai. tapi this year, beraya dengan perut berisi 8bulan. hehe so tempah la baju kurung pahang versi bahagian perut besau :D

ekinashikin said...

dni - dni punya kes spesel sikit..hehehe..terpksa lah tempah kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs