KLIK KLIK

nuffnang

Friday, October 12, 2012

godaan zinger double down



kali ni betul2 langgar pantang pasal zinger double down ni
daku dgn ensuami dah memantang kan diri utk mkn fast food ni
tapi yang ni kami kalah..huhuhu
ni dah kali kedua kami tapaw...
1st time hri tu time teman ensuami g opis sbb nak siapkan keje
mkn menda alah ni pastu layan youtube tgk citer kg semarah padi...
kelakar citer tu..hihihi
pastu ketawa sorg2....
rsa heaven betul time tu....mcm permaisuri..haahahah

KFC Zinger Double  Down


pastu 2 hari lepas ensuami bermulut gatal sebut2 pasal teringat kat double down nih
rsa time tu mcm dah meleleh air liur...hahaha
tahan2 kan je lah nk cover kan...
tapi last2...mcm mana daku boleh kata "jom lah pegi"
eeee....langgar pantang...


tapi tah knp kali ni ayam dia mcm rsa masin plak
x abis mkn..bwk balik...
esok pagi siap potong2 campak dalam nasi goreng
x baik bazir2 kan...sedap jugak...


kat bwh ni lah citer kg semarah padi tu
kelakar okeh...
citer psl kg yg kena sumpah pastu sumer org jadik mcm marah2 time bercakap..hihihi





6 comments:

JaSSNaNi said...

semalam tengok ada sorang blogger gi makan... dia kata no repeat lepas ni... so mcm tak sedap lah... tapi saya tetap nak test gak.. mcm best.. tapi tak rasa tak tau la nak cakap lagi.. :) tak rugi lah.. sbb tak campak dlm perut cik.tong.. bley wat nasi goreng lagi.. hehehehe

nur anis said...

eh....macam best je..ni yang nak lari g kfc ni..

MRS Rongoks said...

perghhh ! sedapnye !

ekinashikin said...

jassnani - ikut tekak..ada rsa best..ada rsa x best..hihihi...tpi da 2x kali kita beli..

anis & cik rongoks- sila lah rasa..hehehe

Mrs.Izi said...

aku rasa sedap tp sedikit muak.tp habis gak aku bedal kat sepital ari tu.samaada aku lapar atau sbb sedap.hahahaha

ekinashikin said...

tu la kan..rasa sedap je kat tekak..hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs