KLIK KLIK

nuffnang

Friday, December 14, 2012

pet world



last week kami pegi danga city mall
ada pet world
tetiba plak terpegi..hahahaha
sejak menjaga si budoy ni kan...
kot2 ada brg kucin yg murah2 kan...


dan dan nak masuk tu kena suh plak registration form
igt dpt pape lah ke kan...
x de pape pon...takat nak clmd mystery gift la
nak join contest kat dlm tu
pegi pon bukan berjam2 dlm tu nak nunggu bagai


jln2 kat booth2 mcm2 ada...
yg jual makan kucin anjin
yg jual ikan...
mcm2 lah....
nengok je...
kat belah hujung tu de plak sangkar2...
wah byk kucin
mcm biasa la mesti tu contest kucin cantik...
mcm2 rupa ada....
yg comel..yg tido...yg hodoh...haishhh..
mcm2 rupa makhluk ciptaan Allah 


ni je lah yg daku rajin nak snap...
maleh.....
kesian kat kucin2 nih...
depa dah letak da jgn sentuh..
tpi kucin2 ni ttp kena cucuk2..dgn jari...
nasib ko lah kucing kena tunjal2 kan....
kalau daku la jadi owner...geram je tgk
rsa mau potong je jari org yg menunjal tu....


last2..kami beli clumping cat litter je
tgh promo..
buy 1 free 1...7 lit 1 bag..
so RM22/each..dpt lah 14 lit stok utk si budoy
yg nih best sikit la kot sbb utk travel je guna
kekadang balik kg..
ke g rumah adik ke...
boleh la guna...


dan akhir sekali....
aksi 18sx....si budoy...
skrg suka tido telentang mcm tuh...
eh...seksi..

abaikan kaki ensuami dan patung spiderman budoy kaler merah nun di sana...


this week de event kraf plak kat angsana
nak pegi jugak lah
tpi bukan waktu yg bersesak2..
pasal event tu smpi 25hb
so bebila boleh pegi...


5 comments:

Mrs.Izi said...

comeinya budoy hahaha

Nafisa81 said...

malas benor nak bersesak sesak kat expo2 ni...sejak danga city mall tu bukak...belum pernah sekalipun jejak kaki kat sana..haha

ekinashikin said...

mrs izi - budoy = si kepoh

nafisa81 - kami selalu pegi crik brg komputer atau brg2 kamera ensuami...
tapi klu takat petworld tu x yah la pegi x elok utk ibu ngandung...hehehe

PUANSTOBERI said...

budoy tu cam nama citer kat tivi astro bella tu kan. hikhik.

siler ler pegi promosi kraf tu. thn ni temanya kraf inspirasi alam. nak beli akurium cam akak nyer tu ari ada la kut :D

AkmaFaizal said...

kucing2 ni semua comel2 i loike :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs