KLIK KLIK

nuffnang

Thursday, March 7, 2013

dah nak siap..sikit lagi



alhamdulillah..
ni sambungan entri hari tu
dah nak siap da...
coklat da ada cover..
pastu flag kenit untuk ats kapkek tu pon da siap
tinggal nak letak je nanti
tak banyak pon...takat 24 flag kenit tu je...
so maksudnya dalam 24 biji kapkek je...

dah siap berbaju coklat ini



ni sebelum pacak lidi ye...



taraaa...dah siap..



ni plastik untuk isi barang2...


okeh nak g kedai plak
carik bahan nak buat kek..
tepung kek sumer da abis..kapkek paper pon tgl sikit
daku mmg suka keje2 gini..
buat dgn seronok..walaupon keje ni mcm remeh..
rambang mata tau time nak pilih design
pastu nak pilih plastik..hihi..
seronok time nak pilih barang2 nak buat birthday ni
banyak sgt yang cantik2...barang2 untuk party..

cabaran seterusnya
nak buat kapkek...insyaAllah kalau x hari ni
esok pagi lah...
kalau sakit M x dtg..haha


terima kasih untuk yang sudi singgah blog kecit ini
ada beberapa org jugak yg email daku personally
 tanya mcm mana nak buat sticker?
nak pilih design kat mana?
sumer daku da reply..
dengan harapan dapat membantu ye..
daku pon x pandai sgt..
tapi suka buat trial and error...
kalau jadik happylah kan...
daku paham..kdg2 nak buat untuk family2 je
nak upah sumer costly kan...



7 comments:

Just said...

rajin nya semua DIY.. jimat kos kan!

ekinashikin said...

yes just..DIY sebab sumer brg pon ada di rumah kan..cuma masa je kdg2 problem..hihi

Jasfyra said...

omg!!! mmg omel sgt!!
kreatif ar ekin ni

AkmaFaizal said...

ha ah..kreatiflah awak ni ekin. Suka tgk..tak pernah celebrate besday anak2 pun, so takdelah nk buat semua ni. tp klau nak tahu mcm2 about sticker tu, mcm org yg email tu..boleh tak? saye pun nak juge. kot2 terajin..tetiba plak nak buat besday utk anak suatu hari nnt kan...
ini email saye.. antasia_aima@yahoo.com
thanks ek :* muah3

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ekin..cantiknya,mmg semangat betul ni ya.:)

ekinashikin said...

jasfyra - TQ zuera..nti boleh buat utk dina dgn cica..heheheh

cik kema - nti kita email eh..

kak atie - TQ kak..

cik hani said...

Comelnya..
Suka tgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs