KLIK KLIK

nuffnang

Thursday, July 18, 2013

album bajet


hahhhh..boleh pun bukak blog ni
pastu cpt2 la nk hapdate
kdg lps publish je terus x boleh view..
sadisss lorrrr...

hari tu ada projek photo wedding bidan terjun utk majlis kawen cousin
kat sagil..
last minit dia sms minta tlg ambil gmbr wedding
sbb kameraman asal accident
daku tanya ensuami nk accept job ni atau tidak
kebetulan  kami mmg akn balik kampung utk ke wedding dia
ensuami kata accept tapi agk risau jugak la..
sbb ni 1st job utk wedding 
sebelum ni buat untuk tunang je
bajet pengantin RM450 je...
so apa yg pengantin ni akan dpt pun album 40 pages dlm landscape atau potrait ukuran 8.5 x 11 dan frame size 12R..
gmbr semua burn dlm CD la..

alhamdulillah...
semua pun berjalan lancar pada hari tu
cuma outdoor je tak dpt nak buat sbb pengantin sibuk dgn kawan kawan
sedara mara yg dtg lewat
so..hari da gelap..sbb kami pun da inform awal nk buat atau tak..
tapi derang pun mcm tak berminat..
da 2kali inform..ok lah ambik dlm rumah je..
kami no problem..hehehe


dan alhamdulillah inilah hasilnya
akan diserahkan pada ownernya minggu ni
insyaAllah...









niat kami mmg nak buat untuk para pengantin yg ada bajet rendah untuk album
klu yg ada bajet tinggi silalah ke pakej photographer yg pro ye...
bila da bajet ni jangan la demand banyak pulak harapnya..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs