KLIK KLIK

nuffnang

Tuesday, April 8, 2014

Air songkok vs popcorn Poco



last weekend tak tau nak ke mana
last2 ajak ensuami ke danga city mall
sebab da usha2 dlm ig ada bazaar

skrg malas sikit nak ke danga city mall tu sbb parking da kena bayar
hmmm...macam tak berbaloi je
parking pun mahal,baru baru ni je turun harga jadi RM1 sejam pertama
pada hal orang ke sana bukan nak lama lama sangat pun
kadang kadang tak sampai setengah jam pun
ni kali kedua kami masuk lepas dia charga parking
ni pun pasal nk g bazaar tu..




ni lah yang daku cari
air songkok..hehe
daku beli 3 botol 
2 perasa pisang
1 durian belanda
betul..betul..besttt...
lagi 1 perisa pisang tu sayang nak minum
nanti abis..hehehe
kalau nak tau info boleh sekodeng instagram popthesoda
meh sokong barangan buatan malaysia
lagi lagi keluaran bumiputra




lagi satu daku beli popcorn ni
best jugak..sbb daku bukan peminat popcorn sgt
yang ni daku rembat perisa almond
yang ni pon boleh sekodeng kat instagram happycandyshop



ok lah..nanti sambung lagi


3 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ekin...ada lak air songkok ya?K.Atie xpernah dgr nih!

ekinashikin said...

hehhe..gelarannya kak atie..
tapi mmg best rasa dia

Nafisa81 said...

Popcorn tu kawan masa kerja al ikhsan dulu yang buka booth business

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apa ada?

kisah ku (551) info (301) giveaway (232) free sample (77) hadiah GA (47) hiburan (28) giveaway aku a.k.a pinkbiru (22) review makanan (18) si budoy (17) kawan2ku (16) jalan2 (11) contest (10) raya 2012 (8) anak sedaraku (7) kesihatan (7) FM (5) iklan (5) tempahan (5) joint problem (4) plushie (4) sticker (4) tubuh (4) bunga telur felt (3) family (3) langsir (3) legoland (3) lutut problem (3) masterchef selebriti (3) pulau manukan (3) red velvet cake (3) the zon stulang (3) zalora (3) VCO catalyst (2) aip online survey (2) big bad wolf (2) buah zuriat (2) buang kulit mati kaki (2) cantik (2) danga bay (2) ikan bakar danga bay (2) insiden lahad datu (2) kacang pool haji (2) langkawi (2) loccitane (2) loyang pai (2) mini GA (2) new year (2) plain fox material (2) rempeyek (2) reward blog (2) runner (2) sabak awor (2) sakit gigi (2) BR1M (1) Hj Sharin Low Grand Restaurant BBU (1) Ipad 1 Malaysia (1) My Steamboat and Grill (1) P1 (1) a farmosa (1) aidil adha (1) air terjun gunung ledang (1) album bajet (1) astro e-billing; auto debit (1) baby foot (1) bamboo charcoal bread (1) bank islam (1) baskin robin (1) brown paper bag (1) bunga tisu (1) cake in jar (1) cameron (1) churp churp (1) cookies senang (1) digi (1) durian spring roll (1) epal pai (1) felt (1) felt brooch (1) flannel material (1) gadjet (1) gayang seafood restaurant (1) gift voucher (1) giv (1) hab pendidikan pagoh (1) haiwan (1) hotel patuh syariah (1) hutan bandar (1) hutang (1) ikan bakar pasar filipin (1) jerebu (1) kampung nelayan tun fuad stephen (1) karamel kukus (1) kfc am (1) kisah (1) krishna fish head curry house (1) kucing (1) kutu kucing (1) labu siam (1) laura ashley shopping beg (1) loan (1) lokan dan kelapa bakar (1) medan ikan bakar crystal bay (1) mekap mekap (1) melaka (1) menara taming sari (1) merokok (1) mimpi (1) movie (1) nasi lemak (1) ngaku chips (1) nuffnang (1) otak-otak (1) pakej photo album bajet (1) penuaan (1) pet world (1) petrosains (1) phewtick (1) pink ribbon (1) pixajoy (1) popcorn poco (1) popthesoda (1) prayforMH370 (1) pretzle mini (1) produk kaki (1) puasa (1) redeem punchtab (1) rumah terbalik (1) sate (1) sawah ring (1) serawa durian (1) simple pouch (1) sspn (1) tanjung emas (1) tanjung ketapang (1) tanjung leman (1) tripod (1) up (1) vaksin kucing (1) vernonchan.com (1) voltaren (1) wanitamelayu.com (1) western murah (1) zaman dulu (1) zoo melaka (1)

networkedblogs